caixa popular

Deleste 2017 començarà al Centre del Carme

Deleste 2017 començarà al Centre del Carme
30/05/2017 -

El Centre del Carme Cultura Contemporània acollirà la jornada inaugural de Deleste 2017. La pròxima tardor, la seu del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana se suma a aquest certamen, que compleix la seua sisena edició.

El Deleste 2017 oferirà un avanç del festival, un parell de setmanes abans de la seua celebració en Espai Rambleta, en el centre de València. Gràcies a l’acord entre la trobada musical i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, el claustre gòtic del Centre del Carme acollirà una sèrie de concerts el 21 d’octubre. Sona la Dipu col·laborarà en una jornada diürna, gratuïta i per a tots els públics el cartell dels quals es desvelarà en les pròximes setmanes.

“Aposta per la qualitat abans que la quantitat, l’atenció del públic i els professionals, la importància dels detalls… des del principi percebem les similituds entre la filosofia actual del Centre del Carme i del Deleste”, han assenyalat els organitzadors del festival. Des de Deleste han volgut destacar l’interès amb què Jose Luis Pérez Pont, director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, ha acollit la proposta: “Des del principi, Pérez Pont ens ha mostrat la seua predisposició per a crear sinergies amb un projecte musical tan singular com el nostre, així com l’ànim d’hibridar diferents disciplines artístiques en l’interior del centre. Per a nosaltres és un somni impensable fa uns anys poder traslladar un tros del Deleste a un marc històric com aquest”.

Segons el director del Consorci, “després de consolidar la nostra presència en el festival ENSEMS, el pròxim mes d’octubre per primera vegada el Centre del Carme se suma al Deleste, la qual cosa ens ofereix la possibilitat d’acostar-nos a altres músiques en el marc de la cultura contemporània”. Pérez Pont ha destacat, així mateix, l’oportunitat de connectar amb altres sectors de la ciutadania recolzant junt amb la Diputació de València, iniciatives com el Deleste, “una proposta, amb identitat pròpia, que després de cinc anys en l’escena musical valenciana segueix reinventant-se incorporant ara l’element patrimonial que li ofereix aquest antic convent, reconvertit en epicentre de la cultura contemporània”.

Sona la Dipu torna a ser fonamental en la prèvia del festival valencià. En la passada edició, la cinquena, ja va col·laborar en el denominat Sona el Deleste el cap de cartell del qual va ser ‘Novetats Carminha’. “Col·laborar amb el Deleste ja és en si una gran satisfacció. Formar, a més, part d’acords que promoguen la transversalitat de la música amb altres arts i espais fa encara més especial la nostra implicació. Estem molt satisfets amb aquest acord, poder actuar en aquest extraordinari emplaçament serà, sens dubte, una experiència inoblidable per a algunes de les bandes finalistes del Sona la Dipu”, ha declarat Enrique Borrás, director de Sona la Dipu.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris