25n
25N
25N

La delegada del Govern assistix a la Junta Local de Seguretat de Mislata que reforçarà la presència en Falles

La nova delegada, Gloria Calero, ha copresidit la reunió al costat de l’alcalde Carlos F. Bielsa, en la qual s’han presentat els informes que avalen a Mislata com una de les ciutats més segures d’Espanya

La delegada del Govern assistix a la Junta Local de Seguretat de Mislata que reforçarà la presència en Falles
10/03/2020 -

La Junta Local de Seguretat de Mislata s’ha reunit per a tractar com a punt principal la coordinació dels cossos de seguretat de cara a les pròximes Falles 2020. Una Junta que va estar copresidida per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, qui visitava oficialment la ciutat per primera vegada. A esta reunió va acudir també el subdelegat del Govern a València, Roberto González Cachorro, el tinent d’alcalde i regidor de Recursos Humans, Ximo Moreno, i comandaments dels diferents cossos de seguretat de l’estat, tant de Policia Local com de Policia Nacional.

En la reunió es va abordar principalment el dispositiu especial de seguretat i els diferents protocols d’actuació durant els pròxims dies de Falles. En concret, es van establir les zones d’incidència, les especials mesures de seguretat en els actes multitudinaris, o l’increment de la presència policial com a element de vigilància preventiva, entre altres. La Junta va servir també per a renovar els convenis de l’Ajuntament de Mislata amb l’Estat i per a presentar els informes que continuen avalant a Mislata com una de les ciutats més segures d’Espanya.

En finalitzar la Junta Local de Seguretat, la delegada del Govern, Gloria Calero, en tractar-se de la primera visita oficial a l’Ajuntament de Mislata, va signar en el Llibre d’Honor de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 4 =

caixaontinyent
paterna