caixa popular

La delegació de Transparència, Participació i Govern Obert es fusionen

La delegació de Transparència, Participació i Govern Obert es fusionen
15/03/2018 -

La Junta de Govern Local ha aprovat la reestructuració de les delegacions de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, d’una banda, i la delegació de Transparència, Govern Obert i Auditoria Ciutadana en una única delegació, denominada a partir d’ara com a delegació de Govern Obert, Participació Ciutadana i Transparència.

“La filosofia de l’equip del Govern de la Nau sempre ha estat democratitzar les institucions. Com a part d’aquest procés, i tenint en compte que la participació ciutadana requereix un accés de la mateixa a les dades generades des de la institució, és imprescindible que la transparència funcione amb aquesta mateixa intenció”, ha explicat la regidora responsable d’aquestes delegacions, Neus Fàbregas Santana. Dins d’aquest procés s’emmarca la reestructuració d’ambdues delegacions i la seua fusió en una que les enquadre en aquesta.

Fàbregas ha afegit que “les dades de transparència han de ser accessibles i comprensibles per a tot el món perquè són imprescindibles per a fomentar la participació ciutadana en la gestió pública, la qual cosa es denomina Govern Obert. Creiem que això incrementa la qualitat de la democràcia i facilita l’apoderament ciutadà. A més de fomentar la fiscalització de les institucions per part, no només de la ciutadania, sinó també dels mitjans de comunicació”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris