25n
25N
25N

10 rosetons blancs amb 480 plantes per a la festivitat de la nostra Geperudeta

10 rosetons blancs amb 480 plantes per a la festivitat de la nostra Geperudeta
10/05/2019 -

Regidoria de Parcs i Jardins ha adornat la plaça de la Mare de Déu amb un conjunt de rosetons blancs que ja han sigut instal·lats als seus respectius emplaçaments, de cara a la celebració este cap de setmana de la tradicional festivitat valenciana de la Mare de Déu dels Desemparats. En tot l’espai de la plaça s’han col·locat 10 rosetons de crisantems.

Cadascun dels rosetons conté 48 crisantems naturals de color blanc, la qual cosa suposa un total de 480 plantes cultivades especialment per a esta celebració. El conreu i la preparació posterior dels rosetons han sigut realitzats per personal especialitzat de l’OAM (Organisme Autònom Municipal) de Parcs i Jardins.

Un total de sis persones s’han encarregat de la realització d’este tradicional encàrrec floral, a través de l’Escola Municipal de Jardineria i Paisatge. Els rosetons estaran als seus espais ornamentals fins al dilluns que ve, dia 13.

A més, el personal municipal s’ha encarregat també de la decoració del frontal de l’altar habilitat per a les celebracions litúrgiques del cap de setmana. Per a això, s’han utilitzat plantes naturals, com Ficus benjamina i Dypsis lutescens.

Les celebracions començaran esta vesprada, a les 20.00 hores, amb la Dansà, que es realitzarà en quatre sessions al llarg del cap de setmana, i que reunirà més de 700 parelles: la Dansà Infantil, la Dansà de València, la Dansà dels Pobles i la Dansà Popular.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 1 =