25n
25N
25N

Una víctima del presumpte abusador de menors: "Simulava que em desmaiava"

E.P.

Una víctima del presumpte abusador de menors: "Simulava que em desmaiava"
12/11/2019 -

Un jove, presumpta víctima d’un home que s’enfronta a 111 anys de presó acusat d’abusar sexualment de set menors que pertanyien a la seua mateixa congregació religiosa de Sagunt (València), ha narrat davant un tribunal la “por” i la “vergonya” que va patir durant quatre anys: “Tenia moltíssima por. A vegades simulava que em desmaiava perquè em deixara, m’inventava qualsevol cosa. Volia llevar-me la vida”.

Aquest jove ha declarat després d’un paravent en l’Audiència de València en el judici que se segueix contra un home acusat d’abusar i agredir sexualment a set menors. L’acusat es va defensar ahir i va assegurar que no havia fet res i que tot era una “invenció” dels xiquets.

No obstant això, la presumpta víctima que ha declarat aquest dimarts ha aportat detalls, dates i llocs en els quals suposadament van tindre lloc els abusos. Ha explicat que va patir aquestes agressions durant quatre anys, des dels 13 fins als 17, tant a la seua casa, com en la de l’acusat, en el garatge o en diferents viatges als que tots dos van anar junts.

Ha indicat que coneixia a l’acusat perquè pertanyia a la mateixa congregació religiosa que ell i els seus pares i ha assenyalat que va patir el primer abús als 13 anys en un viatge al qual es va anar amb ell amb el consentiment dels seus progenitors. A partir d’aqueix moment, en cada viatge o cada vegada que coincidia tot sol amb l’acusat, aquest li demanava mantenir relacions o alguna pràctica sexual.

El jove ha descrit, molt afectat, que l’acusat també li posava pel·lícules pornogràfiques i que li portava joguets sexuals i lubrificants. Per un comunicat, en els viatges, ha afirmat que sempre dormien junts, en la mateixa habitació, i allí abusava d’ell.

També, ha narrat, va abusar d’ell en el seu domicili quan anava a fer-los classes perquè no avançava a l’escola. “Em donava les classes a la meua habitació, tancava la porta amb una cadira i quan acabàvem, es tombava en el llit i començava. Venia dues o tres vegades a la setmana i sempre acabava amb sexe al final”, ha dit.

“Jo, a vegades, li deia que no, intentava apartar-me i simulava que em desmaiava. M’inventava qualsevol cosa per a no fer-ho”, ha afirmat. I si al final l’acusat no aconseguia la seua fi, “s’enfadava i donava punyades al cotxe o començava a arrapar-se fort els braços”, ha descrit. “Li vaig comentar una vegada que no m’agradaven els homes i que no volia fer això amb ell. Però ell no va respondre res”, ha lamentat.

“HO VAIG DEIXAR APARTAT”

Al final es va plantar i un dia, mentre eren a la seua habitació, va començar a xisclar i a demanar-li que s’anara. Va entrar la seua mare i en aqueix moment no va tindre forces per a explicar-li el que ocorria. Va ser més tard, després de tindre una parella i trencar amb ella i veure com l’acusat continuava relacionant-se amb menors, ha dit. Mentrestant, ha comentat, continuava coincidint amb ell a la seua casa perquè mantenia una bona relació amb els seus pares i havia de veure-ho. Llavors, ha afirmat, “va arribar un moment en què no volia ni recordar-lo. Ho vaig deixar apartat en la meua ment com si res”.

El jove ha indicat que no comptava a ningú el que li va passar perquè tenia “por” i “vergonya”. “Jo ja només veia que es morira ell o que em morira jo. Volia llevar-me la vida”, ha confessat.

Per part seua, la mare d’aquest jove, que també ha prestat declaració en la vista, ha afirmat que confiaven en l’acusat i que va ser ell qui s’oferia a fer classes gratis al seu fill. Quan el menor es va posar a cridar un dia a l’habitació, ha explicat que va entrar i va veure a l’acusat molt roig i al seu fill insultant-li. Ha descrit al xiquet com “molt callat i sempre deia que estava cansat o marejat”. “Estava sempre trist, no eixia quasi de la seua habitació mentre que un xiquet, a la seua edat, havia d’estar feliç i sense parar de riure”, ha lamentat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna