caixa popular

València aprovarà una declaració en defensa d'un model turístic de consens després de l'atac d'Arran a un autobús

E.P

València aprovarà una declaració en defensa d'un model turístic de consens després de l'atac d'Arran a un autobús
11/07/2018 -

L’Ajuntament de València aprovarà en el pròxim ple una declaració institucional en defensa d’un model turístic “de consens” després de l’atac de l’organització juvenil Arran a un autobús. L’objectiu és posar en relleu que “aquest tipus d’accions no tenen cabuda a València, una ciutat hospitalària, diversa i plural que rebutja aquest tipus d’incidents”, ha reivindicant la regidora de Turisme, Sandra Gómez.

La declaració donarà resposta a l’atac d’aquest passat dilluns, quan dos membres de l’organització juvenil Arran van irrompre en un bus turístic de València i van penjar una pancarta amb el missatge ‘Parem la massificació turística als Països Catalans’ quan el bus estava detingut en el passeig de L’Albereda i a les poques hores d’irrompre en un altre bus d’aquestes característiques a Barcelona.

Per a la també primera tinent d’alcalde, es tracta d’un incident promogut per un grup radical en el qual es va posar de manifest la ‘turismofòbia’ i es va assenyalar a les persones que venen a visitar-nos”, informa el consistori en un comunicat.

Per tant, ha insistit que “aquest tipus d’accions no tenen cabuda a València” i en l’aposta del Govern local per construir “precisament un model turístic basat en el consens, en la complicitat no només dels agents i del sector professional, sinó de les associacions veïnals i sindicats”.

La declaració institucional pretén així “deixar clar i posar de manifest que València és una ciutat hospitalària, diversa, plural que rebutja eixe classe d’incidents”.

Es votarà en el pròxim ple ordinari del mes de juliol i l’Ajuntament vol sumar “no només a tots els partits polítics, sinó a la societat en el seu conjunt, en defensa d’eixe model turístic de consens que hem estat construint en els últims anys”, ha subratllat la responsable de Turisme València.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC