25n
25N
25N

Les 6 condicions d'Albert Rivera per a Rajoy

Les 6 condicions d'Albert Rivera per a Rajoy
09/08/2016 -

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha anunciat que si el PP recolza les següents 6 condicions amb un candidat, es posaran a negociar. Encara que abans d’açò, el primer i prioritari és: Fixar un dia d’investidura. És crucial per a Ciudadanos. Rivera insisteix que si no hi ha una data d’investidura no té sentit asseure’s a negociar.

Després de la incertesa, Rivera ha destacat les 6 condicions amb les quals s’asseuria a negociar amb el PP. Destaca sobretot la importància de la regeneració política com a eix del canvi per a avançar en la formació d’un govern i com no en la investidura. Això sí, Rivera ha insistit que només supossaria un acord eventual d’investidura.

Estes són les 6 condicions que Rivera ha destacat en la comparencia:
1.Separació immediata de qualsevol càrrec públic imputat per corrupció política.
2.Eliminació dels aforaments.
3.Una nova llei electoral que continga com a mínim: llistes desbloquejades, els vots valguen igual, s’acabe el laberint del vot robat.
4. Acabar amb els indults per corrupció política.
5. Limitació de mandats, a 8 anys, 2 mandats.
6. Transparència. Investigar el presumpte finançament il·legal del PP.

Si demà Mariano Rajoy subscriu estes 6 condicions, Ciudadanos i el PP s’asseuran en una taula de negociacions per a començar a avançar i possiblement veurem el final del camí d’una investidura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + deu =