25n
25N
25N

El 16 de maig, debat municipal amb els candidats i candidates a l’alcaldia de Godella

El 16 de maig, debat municipal amb els candidats i candidates a l’alcaldia de Godella
08/05/2019 -

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Godella es va reunir per acordar els termes en què tindrà lloc el debat electoral previ a les eleccions municipals. Aquest debat, comptarà amb la participació dels candidats i candidates a l’alcaldia de Godella, se celebrarà el proper dijous 16 de maig a les 19:30 h en el saló de plens de l’Ajuntament, i estarà obert a tota la ciutadania que vulga assistir com a públic.

Els candidats i candidates que participaran -ordenats per nombre de vots en les darreres eleccions municipals de 2015- són els següents: José María Musoles Granada (PP), Eva Pilar Sanchis Bargues (Compromís), Irene Ferré Manzanero (Unides Podem-EUPV), María Teresa Bueso Marqués (PSOE), Francisco Javier Beltrán Giner (Ciudadanos) i Carlos Javier Carles Martí (Contigo Somos Democracia). El debat estarà moderat pel periodista de l’Ajuntament, Pau Borredá Ricart.

Cada polític tindrà tres intervencions. La primera d’elles, en ordre creixent de nombre de vots, serà de 5 minuts. Seguidament hi haurà un torn de rèplica de 3 minuts en què els participants intervindran en ordre decreixent de nombre de vots. I, per últim, un últim parlament final de 4 minuts, en ordre creixent de nombre de vots.

La ciutadania, que ocuparà el pati de butaques, tindrà l’oportunitat de reomplir uns formularis per realitzar preguntes als candidats i candidates. Aquestes preguntes no es contestaran durant el debat, sinó que el mateix veí o veïna triarà la manera en què vulga rebre la resposta: per escrit, per telèfon o mitjançant una reunió.

En aquesta darrera reunió de la Junta de Portaveus també es va parlar sobre la distribució de les tanques electorals de manera acordada i seguint els criteris de la Junta Electoral, així com de la ronda d’entrevistes que tindran lloc en Ràdio Godella.

Aquestes entrevistes, que també s’enregistraran en vídeo, es pujaran al canal de Youtube de l’Ajuntament de Godella, a la web de la ràdio municipal i s’emetran en antena amb els següents horaris:

  • Carlos J. Carles Martí (Contigo Somos Democracia): dilluns 13 de maig a les 17 h i a les 22 h.
  • Francisco Javier Beltrán Giner (Ciudadanos): dilluns 13 de maig a les 18 h i a les 23 h.
  • María Teresa Bueso Marqués (PSOE): dimarts 14 de maig a les 17 h i a les 22 h.
  • Irene Ferré Manzanero (Unides Podem-EUPV): dimarts 14 de maig a les 18 h i a les 23 h.
  • Eva Pilar Sanchis Bargues (Compromís): dimecres 15 de maig a les 17 h i a les 22 h.
  • José María Musoles Granada (PP): dimecres 15 de maig a les 18 h i a les 23 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + huit =