25n
25N
25N

L'ecosistema emprenedor valencià debat la futura llei de startups

L'ecosistema emprenedor valencià debat la futura llei de startups
21/01/2019 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha acompanyat el secretari d’Estat per a l’Avanç Digital, Paco Polo, en la seua trobada a La Marina amb l’ecosistema emprenedor valencià per donar a conéixer la futura llei estatal de startups, que té per objecte regular i reconéixer la singularitat i la naturalesa jurídica específica d’aquestes empreses emergents. Durant l’encontre s’han escoltat les propostes realitzades pel sector i les administracions local i autonòmica sobre la futura norma.

A primera hora de la vesprada, la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s’ha reunit amb el secretari d’Estat d’Avanç Digital, Paco Polo, i la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín, per coordinar esforços i atendre les necessitats del sector de l’emprenedoria des de l’òptica de la gestió pública, en l’àmbit local i autonòmic.

En eixe sentit, Gómez ha reivindicat la importància d’un marc legal propi per a les startups, «perquè només així es potenciarà el desenvolupament del sector amb totes les garanties». Sobre la trobada del secretari d’Estat d’Avanç Digital amb el sistema emprenedor de la ciutat per donar a conéixer la futura normativa sobre startups, l’edila ha manifestat que «s’ha fet un gran pas perquè aquesta llei tinga consens en obrir a debat el futur marc normatiu de les startups per posar solucions als problemes reals d’aquest ecosistema amb una idiosincràsia pròpia».

Per la seua part, Blanca Marín ha ressaltat «la importància estratègica que té per al Consell l’enfuriment del sistema valencià d’emprenedoria de la Comunitat Valenciana i, especialment, l’emprenedoria de base tecnològica, que aporta una gran contribució a la qualitat de vida dels ciutadans a través de la innovació». La secretària autonòmica ha lloat l’agilitat per part de la Secretaria d’Estat per a l’Avanç Digital, i també dels agents de l’ecosistema de startups valencià, per concertar aquesta trobada i contribuir al futur text legal.

Després de la trobada institucional, la comitiva s’ha desplaçat a La Marina, on Polo «ha pogut apreciar l’evolució d’aquest espai com a epicentre del desenvolupament i el talent i on ha pogut comprovar tot el potencial que té la ciutat per afermar-se com el principal hub tecnològic i innovador del Mediterrani», segons ha explicat Sandra Gómez.

Finalment, el secretari d’Estat d’Avanç Digital ha mantingut una reunió amb representants del sector de startups per debatre la proposta de llei, durant la qual s’han pogut formular preguntes, proposar idees i suggerir millores a la futura llei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 15 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa