tros al plat

Comença el Debat de l'Estat de la Ciutat

Des de les 10.00 hores, es podrà seguir el debat en el Saló de Cristall

Comença el Debat de l'Estat de la Ciutat
20/09/2017 -

València viu, hui, 20 de setembre, una de les cites més importants. I és que, a les 10.00 hores, començarà el Debat de l’Estat de la Ciutat, al que assistiran els representants polítics dels diferents partits, així com associacions i entitats ciutadanes. Un debat en el qual l’alcalde de València, Joan Ribó, donarà compte de l’acció del seu govern, però també de les propostes i les accions en les quals s’està treballant.

En aquest sentit, Ribó ha assenyalat que ‘aquest debat se celebra en la majoria de ciutats importants del nostre país, i es pretén analitzar, des del punt de vista de cada grup municipal, la situació de la ciutat i el funcionament de l’Ajuntament’. Una cita important que es realitzava l’any passat per primera vegada, després de dues dècades.

Han sigut dotze les entitats ciutadanes que han confirmat la seua assistència a aquest debat, entre les quals es troben les associacions de veïns de Natzaret, Cabanyal-Canyamelar, Nous Moles, l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València, la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes o l’Assemblea de Cooperació per la Pau, entre moltes altres.

Per descomptat, alguns dels temes que es portaran a debat seran aquells més importants per a la ciutat, com la rehabilitació del Cabanyal-Canyamelar, el pla habitatge, el Parc Central, el carril bici, els programes socials o la neteja urbana.

Serà l’alcalde de València l’encarregat d’obrir aquest debat, sense límit de temps, en el qual comentarà les accions del seu govern, i anunciarà les propostes de l’executiu per al pròxim any. A continuació, s’escoltaran les veus de les entitats per a exposar les seues demandes. Seguidament, serà el torn dels portaveus dels grups polítics municipals, per ordre de menor a major representativitat, que tindran un primer torn de 15 minuts, i un segon torn de 8 minuts. Finalment, Ribó clausurarà el Ple de Debat sobre l’Estat de la Ciutat.

Un debat important, també, per als ciutadans, que ho podran seguir per streaming a través del canal gva de la Generalitat Valenciana, així com a través de les xarxes socials municipals, mitjançant el hastag #debatVLC. Així mateix, en el Saló de Cristall, s’habilitarà una pantalla perquè tots els interessats puguen seguir des d’allí la sessió.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia