caixa popular

De tapes per Puçol

Tota la informació de la Ruta de la Tapa en l’app És Puçol

De tapes per Puçol

Les festes de Puçol també es gaudeixen de bar en bar… la Ruta de la Tapa 2017, que se celebra de l’1 al 10 de setembre, posa l’espurna gastronòmica als dies de festa. Tot aquell que vulga gaudir de la setena edició podrà consultar, a més d’en els llocs d’informació de sempre, en l’app És Puçol on es pot trobar àmplia informació de les tapes i els locals que participen en la iniciativa que per 2,20 euros poden degustar 40 tapes per a tothom i 13 especialitats per als més xicotets.

La Ruta de la Tapa, que està organitzada per l’Agrupació de Penyes, va donar el tret d’eixida a esta ruta gastronòmica divendres passat. Per a la present edició són 40 els locals que es poden visitar entre els quals es poden gaudir de tapes molt variades i quina d’elles més apetitosa. Exemple d’ells són el ‘brancal’ que es pot degustar en elMediterrani de Pepe Gallego; el bar de la Casa de Cultura en el qual el pintxo de Praga és l’especialitat de la Ruta; El Quixot que ofereix un excel·lent record, un exquisit rollito que resultarà familiar; el local de Paky la Basca on es pot provar la milfulles de rellom; L’Ítaca, pioner en les tapes infantils ofereix bocatín de calamars cruixents i la cassola de l’àvia; el Bar Novella deixarà un bon sabor de boca amb la seua “ximet”. A més, en esta edició les cases de menjar també participen així que parar en Els Bous donarà l’oportunitat de provar la carrillada ibèrica.

Estos són només uns exemples del que es pot degustar en els 40 punts que estan repartits en tot el municipi. En l’app És Puçol es pot trobar un mapa per a poder seguir la Ruta de la Tapa de forma senzilla i sense perdre’s res. Fins al 10 hi ha temps, a poc a poc es poden recórrer tots els locals i degustar una gran varietat de tapes.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 9 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris