caixa popular

De nou xicotet entre dinosaures

Expo Jurásico obri les seues portes este dissabte fins al 22 d’octubre amb més de 30 dinosaures a grandària real

De nou xicotet entre dinosaures

Els secrets dels dinosaures prompte seran descoberts per tots aquells que cerquen aventures. Dissabte que ve s’inaugura per primera vegada a València, als voltants del Centre Comercial MN4, la mostra més gran del Juràssic d’Europa. Expo Juràsic estarà a Alfafar fins al pròxim 22 d’octubre.

gal4Els amants dels dinosaures tenen una cita ineludible per a tornar a ser xicotets i gaudir d’estos gegants que en moltes ocasions encara guarden molts secrets. La mostra compta amb 22 figures animatrónicas, que es mouen quan detecten al visitant, a través de les quals es podrà veure com era la vida d’estos animals en el Juràssic. A més, per a entendre millor esta època, es podrà gaudir del fabulós documental ‘Planeta Dinosaure’ en el qual es mostren els recents descobriments a prop dels dinosaures.

Tres sales componen l’exposició que està oberta al públic de dilluns a divendres de 17 a 21 hores i els caps de setmana i festius d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores. En elles es pot gaudir dels dinosaures mòbils, de la sala d’amb les peces fixes i de la qual conté els fòssils. A més, els més xicotets podran gaudir d’una zona interactiva en la qual tindran l’oportunitat de convertir-se en autèntics paleontòlegs en crida i cerca de rèpliques d’ossos de dinosaures.

gal2Este apassionant viatge en el temps permetrà conéixer a grans i xicotets els majors animals que han poblat el planeta terra. Dinosaures com els Tiranosaures, els Triceratops, el Diplodocus, l’Espinosaurio, Estegosaurio… faran les delícies de tots aquells que s’interessen per esta apassionant època.

Expo Juràsic ha viatjat per més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit…), a més de diferents ciutats espanyoles. Ara arriba per primera vegada a València on es podrà gaudir la vida diària d’estos animals prehistòrics i aprendre les meravelles d’estos gegants a través de l’entreteniment i la diversió. A més, l’exposició itinerant compta amb diferents panells informatius que revelen innombrables detalls científics sobre les eres geològiques, les teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació d’estos fòssils.


Més notícies

viva gym canovas
exposicion caps tallats