25n
25N
25N

De limusines, cervesses i altres frivolitats

27/03/2017 -

Últimament sembla que hi ha alguns entestats en demostrar que es pot fer el ridícul de forma reiterada sense aprendre.
Recordem com el PP denunciava la despesa de més de 150.000€ en remodelar despatxos a l’ajuntament de València, la realitat és que havien estat 13.895€ i la resta fins eixa quantitat eren obres demandes i fetes al grup municipal del PP i obres encarregades per ells en alcaldies de les pedanies abans de finalitzar la legislatura.

Recordem què quasi a continuació el PP denunciava factures per 2.500€ en cerveses del govern del botànic, avergonyits es quedarien alguns quan es descobrí que sí eixa quantia existia però era d’uns cursos en Santa Pola i Xest durant el mandat popular que no havia estat abonada i el nou govern tingué que cobrir “l’oblit”.

També ningú pot oblidar el Ritaleaks amb factures farcides de rom, patxaran, gintònics, vieiras, ostres mariscades….., factures d’hotel amb massatge i pedicura….

Així saben vostès que podríem continuar però aquest espai és limitat. On vull arribar ? ara a l’última denúncia/ocurrència per mostrar que encara es pot arribar més lluny en el ridícul: l’assistència del conseller Climent a una conferència empresarial en Singapur, la MIT amb caràcter bianual, amb una despesa de 3.000€ (viatge, allotjament, desplaçaments i menjars):

a) Només incorporar-se es troba amb això que havia estat compromès pel govern del PP i la majoria de la infraestructura del viatge (bitllets i allotjament tancat).

b) Malgrat els dubtes que es tenien es decideix no anul·lar i anar per recomanació de l’UV i els empresaris valencians (al retornar i vist el contingut decideix no anar a cap més, com així ha estat).

c) La “famosa factura de limousine” que es pogué visualitzar al diari, en un dels països més cars del món per anar de l’hotel a l’aeroport, 40 € (també per dos dies, recordem que al Ritaleaks, per eixe concepte en Londres es facturà 4.192€). Tornem, 40€ !!!! algú pensa que això era una limousine??.

d) Sopar, en una de les ciutats més cares del món, 67€….

Aquesta és la última, en un viatge oficial (que no privat com altres feien…) amb una despesa normal, algun “ladron piensa que son todos de su condición”. Doncs no, el conseller Climent o qualsevol altre, és necessari que ens represente on siga d’interès estar per al benefici dels valencians/es i, efectivament, amb una despesa normal, fugint dels patxarans, ostres i limousines reals com aquells que veuen la palla en l’ull alié, han fet, durant molts anys, massa per desgràcia per a les arques públiques i pels serveis essencials a les persones.

Xavier Rius, Portaveu Compromís
Diputació de València

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 8 =