caixa popular

David Sarasol fotografia l'esperit de germanor i sacrifici del món de la pilota

La sala de exposiciones de La Marina del Puig de Santa María ofrece del 19 al 31 de octubre una selección de fotografías del mundo de la pilota valenciana

David Sarasol fotografia l'esperit de germanor i sacrifici del món de la pilota
23/10/2017 -
David Sarasol porta més de deu anys fotografiant partides oficials de la Penya Pilotaris Amics del Puig i d’altres poblacions de l’entorn. Pel seu objectiu han desfilat els millors jugadors del moment i les partides més disputades i emocionants. En el marc del 50è aniversari del club ha triat, d’entre els milers d’instantànies arreplegades, aquelles que representen millor els valors de la pilota, per oferir-les en l’exposició «Mirades» que  pot veure’s al centre cultural La Marina entre el 19 i el 31 d’octubre.
La inauguració va tindre lloc el passat dijous 19 d’octubre per vesprada, entre amics i aficionats del món de la pilota. David va mostrar el seu orgull per pertànyer a la Penya Pilotaris del Puig, un club que «amb més de 200 socis és un tot un referent en el món de la pilota i promou valors com el companyerisme, la cavallerositat, l’amistat i la bondat».
L’artista va agrair «als companys» el material i elements que acompanyen l’exposició. A més de fotografies, els visitants poden contemplar cartells, samarretes, pilotes signades per jugadors emblemàtics i altres elements de la pilota pròpies d’un museu.
David dedica l’exposició «a aquells que com el ‘Coloniero’ i d’altres que fa 50 anys van fundar el Club de Pilota del Puig, i hui veiem en les condicions que es troba gràcies a ells».
Les instantànies mostrades són només una xicotet recull dels milers d’imatges que el fotògraf té de pràcticament totes les partides oficials celebrades al Puig i en altres municipis de l’entorn, ja que com apassionat d’aquest esport David també és un gran valedor del Museu de la Pilota Valenciana.
En la seua al·locució final, va agrair a tots els que han fet possible aquesta exposició. “Amb gent com vosaltres dóna gust col·laborar”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 7 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris