caixa popular

David Beckham: Els secrets beauty dels famosos

David Beckham: Els secrets beauty dels famosos

Fa menys d’una setmana que l’exfutbolista anglés David Beckham va revolucionar Madrid, on se celebrava un esdeveniment de Biotherm Homme, marca de la qual és ambaixador. En la seua etapa de jugador del Reial Madrid, Beckham es va convertir en l’home “metrosexual” d’Espanya i va demostrar que els homes també podien cuidar-se i seguir una rutina de bellesa sense posar en perill la seua masculinitat. Amb els anys, l’anglés s’ha convertit en tot un reclam per al món de la bellesa i de la moda, i són molts els que consideren que ha guanyat amb els anys. Per això, hem cregut imprescindible que David Beckham fos el protagonista del segon lliurament de la sèrie Els secrets beauty dels famosos.

En l’esdeveniment, celebrat a la Casa Velázquez, David Beckham va confessar que utilitza cosmètics des de molt jove i que la seua rutina de cura té com a grans fonaments l’alimentació saludable, l’exercici diari i l’ús d’aliats com Aquapower.

Els tatuatges de Beckham al descobert amb “Story of my life”

Aquests secrets de bellesa se sumen als que l’exfutbolista anglés ha anat desvetllant amb les seues col·laboracions amb Biotherm Homme. Al setembre, vam poder conéixer el significat dels tatuatges de Beckham i les vivències que s’amaguen rere la tinta que recorre la seua pell, gràcies a La història de la meua vida. Avui hem volgut compartir amb tu el vídeo general de la campanya, tot i que també pots submergir-te en el significat de cada tatuatge amb els cinc capítols del projecte (els pots trobar al canal de la marca a Youtube). Què significa el número 99 de la mà? Sabies que cada paraula de el seu tatuatge ‘We love you daddy’ va ser dibuixada per un dels seus fills? L’àguila, el vaixell, el dibuix d’Harper tatuat a la mà…


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris