Èxit atronador de la Dansà i la primera Nit del Foc de Torrent

20/03/2019 -

Les Falles de 2019 de Torrent han tancat el seu exercici amb un rotund èxit de participació. Entre les novetats més destacades, enguany ha tingut lloc la Dansà i la Nit del Foc de Torrent per a commemorar el dia de San José. Un centenar de fallers i falleres juntament amb el Grup de Ball L’O i Dues i el Grup de Ball de Torrent van partir de l’església de Sant Josep cap a la Plaça de la Va unir Musical on els esperaven centenars de veïns i veïnes de Torrent.

L’alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha volgut destacar la gran assistència a aquesta iniciativa per a viure la primera Nit del Foc de Torrent. Acompanyat del regidor de Falles, José Antonio Castillejos i de part de l’equip de govern, van presenciar les dansades tradicionals en la plaça de la Va unir Musical.

Però sens dubte el fermall d’or a la nit va ser a càrrec de Germans Caballer. Amb més de 200 quilos de pólvora, la nit de Torrent es va omplir de color i un pur espectacle de primer nivell amb 12 minuts vibrants.Entre les dades més curioses, destaca que el 80% del material pirotècnic utilitzat va ser precisament de fabricació pròpia dels Germans Caballer.

Les Falles 2019 i han dit adéu a Torrent però comença l’exercici de les Falles 2020 que segur que tornaran a sorprendre a tots.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + tretze =

Festes Torrent 2019