25n
25N
25N

Dansa amb dolçaina i tabal en llocs emblemàtics de València per a promoure el folklore valencià

Dansa amb dolçaina i tabal en llocs emblemàtics de València per a promoure el folklore valencià
16/10/2016 -

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha presentat este divendres el programa d’actuacions de grups de dansa amb dolçaina i tabal, en llocs emblemàtics de la nostra ciutat, amb el qual esta delegació vol contribuir a “donar a conéixer el nostre passat, per a deixar constància de la importància de les nostres tradicions i del nostre folklore al turisme de la ciutat, però, també, als veïns i veïnes”.

Per a esta iniciativa, s’ha comptat amb la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana que aportarà grups de dansa amb dolçainers, abillats amb la indumentària valenciana que presentaran els seus balls a la ciutat. Els llocs que albergaran estos balls seran la plaça de l’Ajuntament, la plaça del Mercat, la plaça de la Reina i l’esplanada de la Ciutat de les Ciències, vora el Museu de les Ciències Príncep Felipe.

“Es tracta d’espais que configuren el nostre patrimoni cultural i que volem posar en valor”, ha ressaltat Gómez, la qual ha precisat que les actuacions tindran lloc els dissabtes i els diumenges al matí, des del dia 15 d’octubre fins al dia 4 de desembre. D’esta manera, hui dissabte han començat els balls a les 11.00 h en la plaça de l’Ajuntament i a les 13.00 en la plaça de la Reina. Este diumenge actuaran a les 12.00 h i a les 13.00h en la Ciutat de les Ciències.

Amb caràcter general, les actuacions seran els dissabtes, a les 11.00 h, en la plaça del Mercat, a les 12.00 h en la plaça de l’Ajuntament i a les 13.00 h en la plaça de la Reina; diumenges a les 13.00 h en la Ciutat de les Ciències. Això no obstant, en funció dels esdeveniments que es desenvolupen en la plaça de l’Ajuntament, es variarà l’itinerari i es publicitarà.

Amb esta iniciativa, la Delegació de Turisme “reforça la important labor de promoció turística que contribuïx a donar a conéixer la nostra ciutat, les seues festes i tradicions”, ha asseverat. Sandra Gómez ha apuntat que, en esta línia, continuarà desenvolupant accions destinades a “promoure, difondre i fomentar activitats turístiques d’interés que permeten millorar el posicionament de la nostra oferta turística, generar riquesa i millorar els servicis als nostres veïns i veïnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 5 =