caixa popular

Daniel Albero obri la via del crowdfunding per a estar present en el Dakar

Per a poder participar en la prova, el valencià haurà de córrer una carrera validada per la FIM, per a la qual necessita suport monetari

Daniel Albero obri la via del crowdfunding per a estar present en el Dakar
15/08/2017 -

Fa dues setmanes, Daniel Albero rebia la carta de la A.S.O. –l’organització del Ral·li Dakar- en la qual se li indicava que, per a poder aprovar la seua candidatura i participar en el ral·li més dur del món, haurà de disputar i finalitzar sense cap penalització qualsevol de les carreres validades per la FIM. Per açò, el seu primer objectiu és l’OiLybia Ral·li, que tindrà lloc al Marroc el pròxim octubre.

“Córrer estes proves és molt important, ja que ens obri les portes al Dakar. El nostre projecte consisteix a anar derrocant les barreres que impedeixen que les persones amb diabetis puguem dur a terme una vida normal. Enguany ho hem fet en dues de les cites més importants en el món del motociclisme off-road, l’Hellas Ral·li Raid a Grècia i la Baixa Espanya Aragó. Ara se’ns demana córrer l’OiLybia al Marroc i em trobe amb forces i ganes per a fer-ho, però necessite l’ajuda de tots els meus seguidors”, comenta Albero.

Per a açò el valencià ha optat per obrir la via del finançament col·lectiu. “No havíem comptat amb estes carreres, la veritat, però se’ns diu que són condició indispensable per a fer que el meu somni i el de milers de diabètics es complisca, així que anirem a totes, com ja hem fet en la Baixa.”, diu Daniel, qui va acabar 13° de la general.

Així doncs, el projecte Un Diabètic en el Dakar necessita l’ajuda de tots els mecenes que vulguen ser partícips d’un fet històric: aconseguir que, per primera vegada en la història del Dakar, es compte amb un diabètic tipus 1 en l’eixida del ral·li que enguany compleix 40 edicions. Per a més informació i donacions, consultar la pàgina web o visitar les xarxes socials d’Un Diabètic en el Dakar.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats