caixa popular

Daniel Albero, "el Diabètic del Dakar", no podrà participar enguany en el ral·li més dur del món

Daniel Albero, "el Diabètic del Dakar", no podrà participar enguany en el ral·li més dur del món
11/10/2017 -

Esta mateixa setmana l’equip d’Un Diabètic en el Dakar ha anunciat als seus seguidors que Daniel Albero, qui pretén ser el primer pilot de motos amb diabetis tipus 1 a participar en el ral·li Dakar, no podrà estar present en l’eixida de Lima (Perú) la pròxima Nit de Reis.

Els motius que traslladen tenen a veure amb el pressupost necessari per a participar en la llegendària prova esportiva que, a més enguany, celebra la seua 40a edició. “Hem estat barallant durant tota la temporada per a aconseguir la quantitat mínima necessària, pagar la inscripció i així poder participar amb les garanties bàsiques. És cert que enguany hem donat una altra dimensió al projecte amb els nostres patrocinadors, especialment amb gluQUO, Marqueset i l’Hospital de la Ribera, així i tot, ens és impossible per a este 2018.”, comenta Albero.

I és que en esta última temporada el pilot valencià ha participat en algunes de les proves més importants en l’àmbit nacional i internacional com l’Hellas Ral·li Raid a Grècia o la Baixa Espanya Aragó. Açò, al costat d’altres despeses esdevingudes de la mateixa gestió del projecte, ha fet que no es puga assumir la quantitat mínima necessària per el gener vinent. “Cal ser realistes, seria inconscient per la nostra banda voler jugar totes les cartes sense tenir una base segura i sòlida.”, comenta el pilot valencià. “Preferim esperar-nos i seguir lluitant per a poder fer que este projecte siga sostenible i amb un gran caràcter social”.

És per açò que el projecte de Daniel Albero continuarà avance gràcies als suports dels seus sponsors (gluQUO, Marqueset i Hospital de la Ribera) i també les seues technical suppliers (Shiro, Leatt, Càtedra d’Innovació de la UPV, FMCV). Malgrat açò, el valencià estarà present en carreres del Campionat Espanyol de Tot terreny com Requena, Énguera o Conca.

“Comencem una nova etapa en este ral·li tan dur: arribar al Dakar. Ara és moment de seguir cercant finançament, seguir donant a conéixer el nostre projecte i, sobretot, posar a la diabetis en el nivell esportiu professional que tant es mereix. Junts ho podem aconseguir, gas i insulina que no falte.”, conclou Albero.

Totes les novetats sobre el projecte estan actualitzades en la seua pàgina web www.undiabeticoeneldakar.org i en les seues xarxes socials.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 6 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris