caixa popular

Daniel Albero, 'el Diabètic del Dakar', estarà present en el Merzouga Ral·li 2018

El piloto valenciano sigue camino de su sueño participando en una de las pruebas del Dakar SeriesEl piloto valenciano sigue camino de su sueño participando en una de las pruebas del Dakar Series

Daniel Albero, 'el Diabètic del Dakar', estarà present en el Merzouga Ral·li 2018
29/03/2018 -

Daniel Albero participarà per primera vegada en una prova que forma part del circuit Dakar Series: el Merzouga Ral·li. És una cita clau per a la formació i preparació de pilots de ral·li raid de cara a la prova més dura del món del motor. Els pròxims 15 al 20 d’abril al Marroc, el pilot competirà al costat de la seua companya, la diabetis tipus 1, en una prova caracteritzada per les seues etapes llargues, intenses i repletes de dunes que recorren el Mig Atles i el desert del Nord del Sahara.

L’objectiu d’Albero és portar a la Diabetis al més alt nivell esportiu del motor i este fet està cada vegada més a prop gràcies als seus patrocinadors i col·laboradors tècnics. Fa ja un any era gluQUO , una de les millors Apps per a diabètics –i el principal espònsor del projecte-, qui apostava per Daniel i la seua causa. A més, marques com a Grup Ribera Salut, Marqueset o la Càtedra d’Innovació de la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia), són veteranes ja en este projecte. El valencià conta també amb la col·laboració de marques com SHIRO, LEATT, Motomecánica Husqvarna, OBS o SORT que li aporten els materials tècnics necessaris per al seu projecte. Així i tot, Albero segueix cercant suport econòmic per a poder participar en el Dakar 2019, fet que ara mateix, queda encara lluny. “Fa uns anys, era impossible imaginar-me que algun dia podria estar participant en un ral·li d’alt nivell com el Merzouga; ara, a escasses setmanes d’una nova edició, estic ultimant els preparatius per a córrer al Marroc, i seguisc sense poder creure-m’ho. Tot açò és gràcies a les empreses que s’han bolcat en este projecte de caràcter social i a tota eixa gent que em recolza”, comenta Albero.

Un Diabètic en el Dakar” és més que un simple fet esportiu, ja que la pretensió de tot l’equip és aconseguir recaptar fons per a la recerca i la normalització de la DT1. És per açò que Albero és el principal abanderat de l’Associació Valenciana de Diabetis i per açò estarà present el pròxim 7 d’abril en la Diabetis Experience Day de Barcelona. El pilot realitzarà una conferència sobre la seua vida i projecte, les seues ambicions com a pilot i la propera participació en el Merzouga Ral·li 2018.

Les pròximes setmanes i durant el període en què dure la carrera, es podrà seguir el dia a dia del valencià a través del hashtag #1DTDakar en les seues xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter i també en la seua pàgina web.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =

Paiporta
Tardor
cultura als barris