25n
25N
25N

Dani Mateo actuarà finalment el pròxim 9 de febrer al Palau de la Música

Les entrades eixiran a la venda a partir de demà dimecres

Dani Mateo actuarà finalment el pròxim 9 de febrer al Palau de la Música
11/12/2018 -

Tal com es va anunciar, el Palau de la Música de València acollirà el 9 de febrer de 2019 a les 22.30 hores la peça teatral “Nunca os olvidaremos” dels artistes Dani Mateo, Raúl Cimas i JJ Vaquero. Es tracta d’un espectacle amb caràcter solidari que tindrà lloc a la Sala Iturbi de l’auditori valencià i que té un cost de 20 € per localitat. D’esta manera, la totalitat de la recaptació anirà destinada a la Sociedad Valenciana Protectora de Animales y Plantas que és una de les més antigues de tota València i una entitat sense ànim de lucre, fundada l’any 1973 amb la finalitat de donar suport a gossos i gats víctimes de l’abandonament i el maltractament. La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha volgut manifestar que “poder fer d’una actuació en favor de la llibertat d’expressió artística, un acte de solidaritat pels animals que més ho necessiten, és una manera de crear sinergies per fer d’esta una societat més lliure, més respectuosa, més justa i en definitiva, millor”. Les localitats es podran adquirir a partir de les 10.00 hores de demà dimecres a servientradas.com, a www.palauvalencia.com i, a les taquilles de l’auditori en el seu horari habitual.

La Sociedad Valenciana Protectora de Animales y Plantas treballa per a pal·liar els efectes de l’abandonament animal, intentant evitar-ho i cercant una segona oportunitat de vida per als animals abandonats. Així mateix realitza una gran labor educativa, informativa i divulgativa entre els ciutadans amb la finalitat de sensibilitzar a totes i a tots y fomentant les relacions amb el món animal. Hui en dia el seu refugi alberga unes 300 vides aproximadament.

D’esta manera, l’Ajuntament de València fa efectiu el seu oferiment de l’auditori valencià perquè puga representar-se l’obra, després de la seua cancel·lació, el passat 8 de novembre, en una sala de la ciutat per amenaces.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + catorze =

CCCC
torrent