caixa popular

Dani Cerdán: "M'he preparat durant tot l'hivern per a este moment"

El torrentí es proclama campió d’Espanya Promesa amb una marca de 21.06

Dani Cerdán: "M'he preparat durant tot l'hivern per a este moment"

Campió d’Espanya Promesa a casa… Què pensaves abans de la carrera?

La veritat és que estava un poc nerviós perquè en competir a casa havia d’eixir-me tot be. Estava convençut que tot anava a anar bé però la veritat és que qualsevol errada davant de tota la meua gent no m’ho haguera perdonat. Al final ha anat tot millor del que esperava.

whatsapp-image-2017-07-02-at-21-50-53-1Quines sensacions has tingut durant la carrera?

La veritat és que estava prou confiat, tenia alguns dubtes perquè hi havia prou rivalitat. M’he preparat durant tot l’hivern per a este moment, a més comptava amb l’avantatge de córrer a casa i al final ho he aconseguit. La carrera ha sigut prou renyida, però he anat relaxat i el suport de la graderia m’ha ajudat molt. Ara a pensar en el pròxim que és el Campionat d’Europa de Polònia.

Com ha sigut la preparació fins a este moment?

La meua preparació va començar al setembre. Ha estat tot enfocat a este campionat i a l’Europeu d’aquí a unes setmanes. La veritat és que a poc a poc vaig afinant més, entrava en els meus plans aconseguir esta marca que he fet i la resta va venint rodat. He aconseguit la mínima per a l’Europeu per tercera vegada, dues de les vegades ho he aconseguit a l’aire lliure.

Quin és l’objectiu a partir d’ara?

El meu objectiu a curt termini és aconseguir estar en la final de l’Europeu. Sóc conscient que per a aconseguir-ho hauré de baixar de la meua marca personal, hauré de baixar-la de 21, però espere que m’isca un bon dia, confie en açò. Fins llavors m’aniré preparant en estos dies que queden per a la competició.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − deu =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris