25n
25N
25N

La Diputació inicia el procés d'adquisició de terrenys per a la millora de la CV-429 entre Yátova i Macastre

La Diputació inicia el procés d'adquisició de terrenys per a la millora de la CV-429 entre Yátova i Macastre
08/06/2018 -

La Diputació de València ha iniciat ja el procediment d’adquisició dels terrenys necessaris per a dur a terme el condicionament de la carretera CV-429, entre Yátova i Macastre. Aquesta actuació, que compta amb un pressupost d’1,2 milions d’euros, permetrà, tal com ha explicat el diputat de Carreteres, Pablo Seguí,millorar el traçat de la via, ampliar l’amplària de la plataforma i construir un carril ciclopeatonal annex, per a facilitar la circulació de tot tipus d’usuaris en condicions de seguretat”.

El projecte es troba en aquests moments en fase de licitació, un tràmit que està sent desenvolupat en paral·lel a l’adquisició dels terrenys de manera que, una vegada adquirits, puga publicar-se per a la seua adjudicació. Seguí ha assegurat que l’objectiu de l’àrea de Carreteres és que les obres puguen començar en el primer trimestre de 2019, donant així compliment a l’acord aconseguit amb els ajuntaments de Yátova i Macastre.

L’alcalde de Yátova, Miguel Tórtola, recordava que la CV-429 és una carretera de trànsit diari per a la majoria dels veïns i veïnes, ja que constitueix la principal via de connexió amb Macastre i amb la resta de la comarca. En aquest sentit, Tórtola ha assegurat que el projecte elaborat per la institució que presideix Jorge Rodríguezdóna resposta a totes les reivindicacions dels últims anys, ja que no solament es ampliarà la carretera, la qual cosa millorarà notablement la seguretat, sinó que a més ens proporcionarà aqueixa via per a vianants per a totes les persones que es desplacen entre tots dos municipis a peu o amb bicicleta”.

Per al desenvolupament de l’actuació, la Diputació de València necessita ocupar un total de 10.000 metres quadrats en els termes de Yátova i Macastre, al llarg del tram comprés entre el quilòmetre 0,2 i el quilòmetre 3. Aquesta setmana, la institució ha publicat la relació de propietaris de les 69 finques afectades, amb l’objectiu d’informar-los i que puguen presentar les al·legacions que estimen convenients, després de la qual cosa, podrà procedir-se a l’aixecament d’actes prèvies i posterior ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =