25n
25N
25N

Igualtat imparteix cursos de utilització de la copa menstrual

Igualtat imparteix cursos de utilització de la copa menstrual
27/03/2017 -

La regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Paterna, dirigida per Carmen Gayà, organitza dos cursos per tal d’assessorar a diferents grups de dones en la col·locació de la copa menstrual. El primer taller, enquadrat en el projecte SARA, és un projecte d’intervenció soci familiar per a prevenció social dirigit a dones amb menors en virtut d’un conveni entre Càritas i l’Ajuntament de Paterna.

Aquest curs ha tingut lloc a la seu de Càritas, dirigit a dones amb projecte d’intervenció dins dels serveis socials. El segon taller, que realitzarà l’Àrea de Carmen Gayà, s’impartirà al barri de La Coma en data prevista per al 26 d’abril. La ponència d’aquests cursos estarà a càrrec del personal d’infermeria de planificació familiar del centre de salut. El contingut dels tallers s’ha establit en coordinació amb els responsables del Projecte i tenint en compte les necessitats de les dones.

Carmen Gayá, regidora d’Igualtat i Dona, ha informat que els continguts del taller són: Mètodes anticonceptius, com cuidar del cos, falsos mites en la menstruació i funcionament de la copa menstrual. “Hem de fer un esforç entre totes i tots per tal de desmitificar i desestigmatitzar els processos normals i regulars del cos femení, amb l’objectiu que les dones i el conjunt de la societat normalitzem aquests fets naturals”, ha manifestat la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =