25n
25N
25N

La UPCCA d'Alfafar programa cursos sobre el bon ús de les noves tecnologies

Durant els mesos de febrer i març es duran a terme diferents programes preventius per als i les estudiants del municipi i les seues famílies. Els cursos programats van destinats en la seua majoria a xiquets i xiquetes que estan cursant els estudis d’ESO i Primària

La UPCCA d'Alfafar programa cursos sobre el bon ús de les noves tecnologies
03/02/2017 -

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives, UPCCA, de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar es realitzaran durant els mesos de febrer i març diferents programes preventius per als i les estudiants del municipi i les seues famílies.

Els cursos programats van destinats en la seua majoria als xiquets i xiquetes que estan cursant els estudis d’ESO i Primària en algun dels centres del municipi.

Els quatre cursos consistiran en: el programa PREVTEC, unes sessions de treball amb famílies de Primària i Secundària per a tractar el tema del bon ús dels mòbils. El programa EMOTICON, basat en la necessitat de sentir emocions, aprendre a reconéixer-les i saber gestionar-les. I, finalment, el programa de bons hàbits d’higiene i alimentació dirigit a l’alumnat de Remedios Montaner i Infantil de 3, 4 i 5 anys de tots els centres educatius d’Alfafar.

Estos cursos volen fomentar, d’una banda, l’ús correcte dels telèfons intel·ligents i de les noves tecnologies entre els i les xiquetes avisant-los dels riscos que estes tenen. A més, esta informació es donarà als pares i mares que ho desitgen per a saber com han de gestionar amb els seus fills i filles la relació de les TIC en l’àmbit de la família-escola. D’altra banda, es vol també ensenyar a les i els estudiants a aprendre a reconéixer les seues emocions i a saber assimilar-les.

Des de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar es vol informar tant a la població infantil com a l’adulta dels riscos i precaucions que han de tenir amb les noves tecnologies i ensenyar-los la importància que tenen les emocions en la seua vida. D’esta manera, s’uneixen les famílies per a saber fer un bon ús de les noves tecnologies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + dos =

CCCC
torrent