25n
25N
25N

Nous cursos i tallers en l'Espai Jove d'Alfafar

Nous cursos i tallers en l'Espai Jove d'Alfafar
09/01/2018 -

Des de la regidoria de Joventut comencen l’any amb una àmplia programació gratuïta per a les i els joves del municipi.

Comencen les activitats amb un taller per a enfortir les habilitats personals, potenciant els seus punts forts i millorant aquells més febles, amb l’objectiu d’aconseguir les metes i reptes personals.

A més, molts són els tallers DIY (coses que es poden fer ells mateixos, a manera de treball manual). Per al 12 de gener s’ha preparat un DIY amb materials reciclats, el 19 “crea la teua pròpia funda per al mòbil”, el 26 de gener hi haurà taller, “som solidaris”, amb l’objectiu de conscienciar a la població més jove de la importància de la solidaritat en els nostres dies. El 2 de febrer, hi haurà DIY de treballs manuals comestibles i també s’inaugurarà l’exposició de fotografia juvenil “Hàbits Saludables”, on els diferents participants veuran exposades les seues imatges perquè puguen ser visitades per tota la població.

El 9 de febrer, l’Espai Jove celebrarà “Sant Valentí Jove” amb un taller per a aprendre a relacionar-se, des del respecte i la igualtat. Posteriorment es desenvoluparà una festa d’oci alternatiu donant-li la volta a un reeixit programa de cites, aprenent a escoltar, compartint inquietuds i coneixent a joves d’edats similars, basat en el foment de les habilitats socials, relacions positives i saludables. I el 16 de febrer s’ha organitzat DIY de treballs manuals sobre valors.

A més d’aquestes activitats, s’ha confeccionat per als mesos de gener i fins a abril, un taller sobre “Tècniques d’Estudi” per a millorar d’aquesta manera el rendiment escolar d’aquelles persones que ho necessiten, ensenyant tècniques per a trobar la concentració o poder estudiar d’una manera més eficaç. Aquest taller va dirigit a xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària, durant els dimarts del 16 de gener i fins al 3 d’abril de 18.00 a 19.30 hores. I a tot l’alumnat de secundària, els dijous de 18.00 a 19.30 hores del 18 de gener al 5 d’abril. Un taller que s’impartirà de forma gratuïta en l’Espai Jove, situat en la Plaça Sequer de Nelot.

A més d’açò, diferents són els cursos que s’estan desenvolupant amb l’objectiu de seguir formant a les i els joves que ho desitgen. D’una banda trobem el curs de “Monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil”, amb una durada de 310 hores. “Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC): estratègies educatives per a la dinamització d’activitats de temps lliure”, de 30 hores. “Gestió de conflictes, mediació i intermediació en contextos d’exclusió sociocultural en infància, adolescència i joventut”, amb una durada de 30 hores. “El menjador escolar: un espai per a la dinamització d’activitats de temps lliure en centres educatius”, on es podrà aconseguir el carnet de manipulador d’aliments i que tindrà una durada de 30 hores. I “Director/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil”, amb una durada de 410 hores.

Des de l’àrea de Joventut s’anima a participar d’aquests, tallers, cursos i activitats amb l’objectiu de millorar les competències personals i professionals.

Per a ampliar informació de qualsevol de les activitats, es pot visitar l’Espai Jove d’Alfafar. A més les inscripcions també han de realitzar-se en aquest mateix espai, on la tècnica de Joventut pot resoldre dubtes a prop de les activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − nou =

bombers
CCCC
Valencia activa