25n
25N
25N

Els cursos d'atenció sociosanitària i confecció de pàgines web formen a 20 persones al CFO de Paiporta

Els cursos d'atenció sociosanitària i confecció de pàgines web formen a 20 persones al CFO de Paiporta
12/02/2019 -

El Centre de Formació Ocupacional (CFO) de Paiporta acull des de principis d’any el taller d’ocupació ‘Atenent a Casa 4.0’, amb un total de 20 persones en formació que, a més, reben un salari mentre aprenen els continguts dels tallers. Aquests tallers es divideixen en dues parts: n’hi ha 10 places del curs d’atenció sociosanitària, i altres 10 del curs de confecció de pàgines web. Aquests dos sectors laborals ofereixen una alta taxa d’ocupabilitat una vegada s’ha finalitzat la formació.

L’alumnat dels tallers va rebre aquest divendres la visita de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d’Ocupació, Comerç, Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, Teresa Verdú.

En total, la inversió per a aquesta acció destinada a la millora de l’ocupabilitat de persones en situació d’atur és de 399.660 euros, sufragats a través d’una subvenció aconseguida per l’Ajuntament de Paiporta de la Direcció General d’Ocupació i Formació, pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. El taller es perllongarà durant tot l’any 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dos =