25n
Orgull
Orgull

Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?

Esta iniciativa consta de cinc activitats que es realitzaran al paratge natural municipal de Puçol amb el suport de l’ajuntament

Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?
02/04/2019 -

L’àrea recreativa dels paellers de La Costera de Puçol és la zona de més ús públic d’este paratge natural municipal. Per este motiu, també és el racó d’esta muntanyeta de la Serra Calderona on podem trobar més residus. Per això, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord convoca la primera activitat de la campanya Primavera a La Costera: Què fem amb el fem? en esta àrea recreativa.

Amb la col·laboració dels companys de BIOagradables, et convidem a participar en una jornada de neteja de residus en l’entorn dels paellers. Este voluntariat mediambiental serà este dissabte, 6 d’abril, a les 10:30 hores. Si no saps arribar, tranquil. També pots acudir a les 10 hores a l’aparcament de l’estació de Renfe de Puçol, des d’on pujarem als paellers de La Costera.

La següent cita de la campanya Primavera a La Costera: Què fem amb el fem? serà el dissabte 4 de maig, quan hem organitzat una nova jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía Para Todos). Esta activitat inclourà una xerrada sobre residus espacials i per a participar cal inscriure’s enviant un correu electrònic a info@apt.com.es. Dóna’t pressa si vols vindre, perquè les places són limitades.

La tercera convocatòria de la campanya també serà en maig. Concretament el dissabte 18, quan ens visitaran els companys de Calderona Viva amb el seu taller infantil Una mar de plàstic. Per a participar en esta activitat per a conscienciar a grans i menuts sobre l’impacte dels residus marins, també cal inscripció prèvia. Et pots apuntar enviant un correu electrònic a info@calderonaviva.com.

Finalment, en juny organitzarem dues activitats més. La primera serà El gran joc del viatge del fem amb Kyrios Educación el dissabte 1 de juny.

I l’última el dissabte 15 de juny, quan Preciós Plàstic València visitarà per primera vegada La Costera per a ensenyar-nos com es poden transformar els residus en objectes.

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació de la campanya Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?, iniciativa d’AE-Agró Horta Nord que compta amb el suport de l’Ajuntament de Puçol, pots telefonar al 691 077 424.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 2 =