caixa popular

Empleats municipals participen en un curs d'innovació

Empleats municipals participen en un curs d'innovació
06/06/2017 -

Eixir de la zona de confort i experimentar en la generació de valor públic des de la innovació. Aquest és el repte amb què hui s’ha inaugurat el Curs d’Innovació Pública, que organitza l’Ajuntament de València, per part del regidor de Govern Interior, Sergi Campillo. 50 treballadors i treballadores municipals, pertanyents als grups A1, A2 i C1, participaran en huit sessions fins al pròxim 20 de juny.

“Les Administracions Públiques necessiten incorporar una nova mirada d’allò que ocorre al seu voltant. La innovació pública i la creació de valor són fonamentals en els canvis en les institucions”, ha afirmat Campillo en la presentació del curs. El regidor ha explicat que “és hora que l’Ajuntament i la seua funció pública orienten la seua creativitat i talent cap a la generació clara de valor públic cap a la ciutadania i la societat”. A més, ha defensat que la innovació pública “participe també en el projecte organitzatiu de canvi cultural en què estem immersos” i ha assegurat que “una administració innovadora serà aquella on el seu personal utilitze el talent, la creativitat i la capacitat per mantenir-la a l’altura dels reptes que li exigeix el seu entorn”.

El curs comptarà amb veus i mirades de referència internacional pel que fa a la innovació, com les d’Alberto Ortiz de Zárate, referència en la transformació innovadora del govern basc fa anys, que participarà en la quarta sessió del curs, el dia 14, en impartir la conferència ‘Quines oportunitats d’innovació pública ens ofereix l’entorn’, i Xavier Marcet, president de l’empresa de consultoria en innovació estratègica Lead to Change, qui hui mateix ha intervingut amb la conferència ‘La creació del valor públic des de la innovació. Creativitat i talent al servici de la generació de valor públic en l’Ajuntament de València’.

Entre els mòduls del curs hi ha, per exemple, el que aborda les línies estratègiques d’actuació i els factors del desenvolupament de la carrera professional en l’Ajuntament i un altre sobre la pràctica de la innovació des de la funció pública de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats