25n
25N
25N

L'Ajuntament de Massamagrell inaugura el Curs d'Informàtica per a Majors

L'Ajuntament de Massamagrell inaugura el Curs d'Informàtica per a Majors
13/11/2018 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha donat avui inici al nou Curs d’Informàtica per a Majors de 65 anys. L’alcalde, Pep Galarza, i l’1er tinent alcalde, Paco Gómez, han inaugurat el curs donant la benvinguda a l’alumnat, que seguidament ha realitzat la primera sessió. Aquestes tenen una durada de dues hores i es realitzaran tres dies a la setmana fins a finals de desembre.

“Hi ha hagut una gran demanda i moltes sol·licituds s’han quedat en llista d’espera, per la qual cosa hem anunciat que es tornaran a realitzar pròximes edicions del curs l’any que ve”, ha comentat la regidora de Serveis Socials, Nina Sepúlveda.

“Aquest curs ha estat possible gràcies als Pressupostos Participatius de 2018, en els quals la mateixa ciutadania ho va proposar i va votar posteriorment, quedant així com una de les propostes guanyadores”, explica la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

“Ens alegra molt les ganes que tenen de formar-se els nostres majors i més encara al món de la tecnologia, al que molts d’ells tenen una mica de respecte. Mentre hi haja demanda, farem el possible per seguir realitzant aquest tipus de cursos, pròximament donarà inici el Curs d’Ús de Telèfons Mòbils i Tablets que també s’ha omplert” exposa Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =