caixa popular

El curs escolar comença per a 3.700 xiquetes i xiquets de Paiporta

El curs escolar comença per a 3.700 xiquetes i xiquets de Paiporta
11/09/2017 -

El curs escolar 2017-2018 ha començat aquest dilluns per a vora 3.700 xiquetes i xiquets de Paiporta, que han acudit als diferents centres educatius de Primària i Secundària. En total, en els CEIPs L’Horta, Lluís Vives, Jaume I, Ausiàs March i Rosa Serrano, a més del Col·legi La Inmaculada, han iniciat els sis cursos de Primària unes 1.780 criatures. Quant a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), han començat el curs 1.073 xiquets i xiquetes.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor d’Educació, Toni Torreño, han volgut fer costat a la comunitat educativa en un dia molt especial com és el de l’inici del curs, i han visitat el CEIP Jaume I. En els pròxims dies visitaran alguns centres més per conéixer de primera mà com es desenvolupa la incorporació al nou curs i les necessitats que puguen sorgir en aquests primers moments de l’any escolar.

Durant l’estiu, l’Ajuntament de Paiporta ha portat a terme diferents millores en els centres més antics de la localitat. L’actuació més rellevant ha sigut la renovació completa dels banys del CEIP Jaume I, una antiga reivindicació de la comunitat educativa d’aquest centre. A més, en aquest mateix centre s’han portat a terme millores en la impermeabilització d’algunes àrees que presentaven filtracions d’aigua i en les pistes esportives.

Al CEIP Lluís Vives s’ha instal·lat un velam per a augmentar la zona d’ombra en els jocs infantils. La inversió municipal en manteniment d’escoles s’ha incrementat de forma notable amb el nou equip de govern, i s’ha passat dels 10.000 euros que es destinaven en 2015 per a totes les escoles de Paiporta als 100.000 que hi ha pressupostats per a aquest 2017.

A aquesta quantitat s’han de sumar els 230.000 euros que arribaran del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles de la Diputació de València per al CEIP L’Horta, i que es destinaran a la renovació de portes i finestres amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica de l’edifici. Aquestes obres es troben en procés de licitació i està previst que comencen i acaben en 2018.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − deu =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris