caixa popular

Nou curs d'alfabetització informàtica per a persones desocupades

Nou curs d'alfabetització informàtica per a persones desocupades
19/10/2017 -

L’alumnat del curs d’alfabetització informàtica es prepara durant un total de 3 mesos amb la finalitat de tindre l’autonomia suficient per a poder gestionar els principals tràmits en la recerca de treball tant al SERVEF com en altres organismes. Es tracten aspectes com renovar la targeta o demanar cita al SERVEF, buscar ofertes de treball en els principals portals d’ofertes laborals, inscriure’s en ofertes o la confecció d’un currículum.

El curs es divideix en dos nivells, bàsic i avançat, depenent de la formació prèvia de l’alumnat. I cadascun dels grups compta amb un màxim de 12 alumnes per garantir una atenció adequada per part del tutor/a del curs.

Lola Albert, regidora de l’àrea, ha assenyalat que ‘volem que l’alumnat puga buscar i encontrar treball, superar l’obstacle que suposen les noves tecnologies i facilitar l’accés a un nou catàleg de serveis en línia’.

Les persones interessades en el curs d’alfabetització informàtica poden sol·licitar més informació al Centre Social, c/Carles Albors, 16, 2a planta, al telèfon 96 123 06 90 i aedlpicassent@picassent.es.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − sis =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris