25n
25N
25N

Últims dies per a apuntar-se a “Alfabetització Digital”, nou programa online d'orientació laboral

El 15 de juny finalitza el termini perquè persones en desocupació d’Ontinyent puguen apuntar-se a “Alfabetització Digital”, una nova iniciativa formativa per a aprendre competències digitals bàsiques per a la cerca de treball

Últims dies per a apuntar-se a “Alfabetització Digital”, nou programa online d'orientació laboral
10/06/2020 -

Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica reforcen la seua lluita contra l’atur amb una nova edició del programa “Alfabetització Digital” per a orientar a persones en desocupació a reforçar les seues competències digitals per a la cerca d’ocupació.

El programa de “Alfabetització Digital” comptarà amb 10 places, per a persones en situació de desocupació que vulguen reforçar les seues competències digitals, reciclar continguts i aprendre a manejar eines i aplicacions que les empreses demanden en les seues ofertes de treball.

Així, per exemple, aprendran a gestionar un compte de Gmail per a la cerca de treball; a usar eines com Drive per a emmagatzemar tota la seua documentació; o aplicacions com Google Calendar o Trello per a dissenyar el seu pla de prospecció laboral.

Aprofundiran en el maneig de Paquet Office per a crear un currículum modern, una base de dades o una presentació professional. També coneixeran les oportunitats de les Xarxes Socials per a posicionar-se i trobar treball, especialment en LinkedIn.

Formació online i assessorament posterior

El programa començarà a la fi de juny i es prolongarà fins a mitjan juliol. A causa de la crisi sanitària del COVID-19, es desenvoluparà en un format totalment digital, amb sessions virtuals amb els participants a través de diferents programes informàtics. Posteriorment, les persones participants comptaran amb el suport i l’assessorament de tècnics d’ocupació per a aplicar els seus coneixements digitals en la seua prospecció laboral i impulsar els seus contactes amb empreses per a la seua inserció laboral.

Requisits per a participar

Poden participar homes i dones que es troben en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell formatiu (sense estudis, ESO; Formació Professional, Batxillerat o graus universitaris) i procedir de qualsevol sector laboral.

Obert el termini d’inscripció

Les persones interessades a participar en l’activitat “Alfabetització Digital”, totalment gratuïta, disposen fins al 15 de juny per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 19 =