caixa popular

Curs de formació en línia "Alcohol i menors"

Curs de formació en línia "Alcohol i menors"
31/01/2018 -

La Regidoria de Sanitat ha convocat la primera edició del curs de formació en línia “Alcohol i menors”, una iniciativa formativa que es realitza amb la col·laboració de la Fundació d’Ajuda Contra la Drogoaddicció, FAD, a través del Pla Municipal de Drogodependències, PMD/UPCCA-València.

El curs està especialment dirigit a personal docent i experts en educació, monitors d’oci i temps lliure, educadors, animadors socioculturals, mestres i professors, així com a responsables de projectes i polítiques de prevenció, i tècnics i professionals de l’àmbit de la joventut.

L’acció formativa “Alcohol i menors”, que es realitzarà per via telemàtica, té una duració prevista de 50 hores, i es durà a terme entre els dies 12 de febrer al 31 de maig.

S’ha previst una participació total de 35 places, que seran d’inscripció i accés gratuït. Les persones interessades a prendre’n part poden realitzar el tràmit a través d’un formulari en línia.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha subratllat la preocupació de les autoritats municipals “pel consum d’alcohol per part dels menors i els joves”. “Es tracta d’un fenomen que preocupa no sols a famílies i educadors, principals agents de la socialització d’adolescents i jóvens, sinó a tota la societat en el seu conjunt”, ha assegurat

Per això, la intenció d’aquest curs és analitzar tal fenomen en profunditat, arribar a conclusions eficaces que puguen ser tingudes en compte a l’hora de dissenyar i desenvolupar propostes d’intervenció preventiva. A més, la iniciativa proposa no sols una àmplia reflexió teòrica, sinó també aproximacions per a la intervenció tant des de l’educació formal com la no formal, així com activitats específiques per tal de facilitar la pràctica educativa en aquests contextos.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios