25n
25N
25N

Vicky Foods, principal patrocinador de la Cursa de la Dona de Gandia

Vicky Foods, principal patrocinador de la Cursa de la Dona de Gandia
19/11/2019 -

La Cursa de la Dona de Gandia té nou patrocinador principal. La companyia d’alimentació Vicky Foods patrocinarà aquesta multitudinària carrera de dones durant els pròxims dos anys, 2020 i 2021. L’acord de col·laboració també afecta al nom, i la carrera es dirà oficialment a partir d’ara “Cursa de la Dóna Vicky Foods”. En 2020 la Cursa arribarà a la seua tretzena edició, organitzada ininterrompudament pel Club d’Atletisme Safor Teika, una entitat esportiva sense ànim de lucre. Així ho van anunciar aquest dilluns en roda de premsa el president del club, Vicent Boscà; el conseller delegat de Vicky Foods, Rafael Juan, i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, en la seu central de l’empresa.

Rafael Juan va assenyalar que Vicky Foods va decidir apostar per l’esdeveniment, “ja que compartim els valors de promoure hàbits de vida saludable en el nostre entorn més pròxim i de contribuir de manera solidària a una causa social com aquesta”. En opinió del CEO de Vicky Foods, “són dos dels pilars en els quals s’assenta la nostra estratègia de responsabilitat social corporativa”. Per això, va explicar Rafael Juan, “això unit al foment de l’exercici físic, contribueix a la salut i el benestar dels nostres consumidors”. Va afegir que el grup multimarca “s’uneix així a l’esperit de la Cursa en favor de la incorporació de la dona a l’esport de manera habitual i per a lluitar contra les desigualtats de gènere”.

Per part seua, el president del club, Vicent Boscà, va agrair a Vicky Foods aquest important mecenatge esportiu, i va recordar que l'”obsessió” del club sempre ha sigut “veure a més dones practicant esport, alguna cosa que estem aconseguint”. Boscà va reconéixer que el suport de Vicky Foods “ens donarà una enorme repercussió, perquè és un grup capdavanter en tota Espanya i fins i tot a escala internacional, i podrem arribar a més dones”.

Finalment, l’alcaldessa, Diana Morant, va felicitar totes dues parts, i va remarcar que l’Ajuntament de Gandia continuarà col·laborant amb aquest esdeveniment, “perquè la Cursa s’ha convertit en un projecte de ciutat i mobilitza a milers de dones de totes les edats”. Va destacar que la carrera ha tingut per bandera aconseguir la igualtat en l’esport a través d’una major visibilització de les dones, “i moltes dones es van animar a córrer per participar en aquesta Cursa de la Dóna”. A més, va recordar que “encara en la nostra societat hi ha moltes dones que no ixen a córrer soles per por, i gràcies a esdeveniments com aquest les dones hem guanyat, almenys a Gandia, aquests espais”. L’alcaldessa va pronosticar que la col·laboració entre les marques Gandia, Vicky Foods i el club esportiu serà una “combinació d’èxit”.

Un altre dels anuncis que es va fer en la roda de premsa va ser la data de la pròxima edició. La carrera serà el diumenge, 29 de març, amb eixida i meta en l’avinguda de les Esclaves, i el recorregut habitual pels carrers de Gandia i la veïna localitat de Benirredrà. Es tracta d’una marxa no competitiva, que moltes dones també completen a peu o fins i tot acompanyades dels seus xiquets xicotets en carrets. No obstant això, com va recordar Boscà, “la Cursa és un projecte que comença moltes setmanes abans, amb activitats com el pla d’entrenament gratuït perquè les inscrites arriben a aqueix dia en plena forma, amb independència de la seua condició física, i que a més està obert tot l’any a través de les seues xarxes socials”.

Si bé l’objectiu principal d’aquesta carrera és el foment de l’esport femení, com en les edicions anteriors, la Cursa dedicarà una part de l’import de la inscripció de cada corredora a una entitat perquè desenvolupe un projecte solidari, i que es comunicarà més endavant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 20 =

lleida 2020
activem alfafar