caixa popular

Ja està ací el cupó faller de l'ONCE

El cupó faller de l’ONCE compta amb quinze anys de tradició

Ja està ací el cupó faller de l'ONCE
09/03/2018 -

cupón falleroL’ONCE compleix 80 anys, i un dels primers actes per a commemorar tota una vida d’esforç i dedicació ha sigut la presentació, aquest matí, en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València, del famós cupó faller. Tota una tradició, que ja compleix quinze anys, i que ha comptat amb la presència de la Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, l’Alcalde de València, Joan Ribó, el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i les Falleres Majors de València, acompanyades de la seua Cort d’Honor.

Durant la presentació, Miguel Carballeda, President de l’ONCE, ha demanat a les autoritats que els tinguen en compte per a les futures lleis. ‘Un total de 70.108 treballadors, amb i sense discapacitat, depenen de l’ONZE. Hem sigut capaços de crear nombrosos llocs d’ocupació, però a més treballem per a seguir visibilitzant la diversitat en la societat’. Així mateix, ha volgut ressaltar que ‘hi ha molta gent que se sent sol, i no té amb qui parlar, però sempre troba al venedor de l’ONCE disposat a compartir experiències. Només demanem que s’acorden de nosaltres. Gràcies per tant, i per ajudar-nos a complir 80 anys’.

La Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, també ha volgut agrair a l’ONCE que, cada any, anuncie el començament de les Falles amb el seu particular cupó. ‘Aquest cupó, que mostra la imatge de la mascletà de color, és un exemple de diversitat i inclusió. És un cupó que mostra l’experiència global que es viu durant les Falles, però també mostra el treball que l’ONCE realitza perquè les persones amb diversitat funcional puguen gaudir també d’unes festes que són per a tots i totes’.

En aquest sentit, Oltra ha aprofitat per a reivindicar els valors que representen les Falles de València. ‘Aquest cupó, en definitiva, està molt lligat als ideals de la nostra ciutat. Una ciutat oberta, d’acolliment i acollidora, solidària, sense barreres, lliure d’estereotips i prejudicis, i que no diferència entre uns i uns altres perquè, en aquesta vida, per a algú podem ser l’altre i, per això, és millor parlar de nosaltres’.

Finalment, l’Alcalde de València, Joan Ribó, ha agraït la ‘col·laboració que, durant tants anys, tenim l’ONCE i l’Ajuntament de València per a millorar la societat, eliminar les barreres i fomentar la igualtat i la diversitat en la ciutat. Des del Consistori estem satisfets de treballar colze a colze amb l’ONCE, i agraïm aquest cupó que avisa que les Falles ja han arribat’.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + vint =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris