tros al plat

València acull la Cimera Mundial d'Alcaldes per una Alimentació Sostenible

400 alcaldes de més de 50 països s’han reunit en el Palau de Congressos

València acull la Cimera Mundial d'Alcaldes per una Alimentació Sostenible
20/10/2017 -

815 milions de persones en el món pateixen malnutrició o desnutrició, segons la FAO. I no és un problema de falta d’aliments, perquè es produeix més del triple del que es necessita. El problema és com es reparteix.

En aquest punt ens trobem, i en aquest context, València ha acollit hui la Cimera Mundial d’Alcaldes per una Alimentació Sostenible. Prop de 400 alcaldes, experts i representants de més de 100 ciutats de 50 països diferents s’han reunit en el Palau de Congressos aquests dies per a consensuar la Declaració de València.

Per què València?

L’any passat, la FAO va triar per a 2017 a València com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. I motius hi ha. Perquè la seua horta es considera un ecosistema privilegiat que permet arreplegar fins a quatre collites anuals. A més, en la nostra terra, l’anomenat producte de proximitat està bastant arrelat en el consum diari. De l’horta al mercat. I és que els mercats de la Comunitat, i especialment de la ciutat del Túria, juguen un paper essencial en aquesta dinàmica. Qualitat, proximitat i immediatesa són els beneficis d’aquest tipus de productes.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal rocafort 2018
nadal paiporta 2018
Nadal Rafelbunyol
Obra Yolo en el teatro escalante
bienal mislata
Talia
Olympia