25n
25N
25N

La cultura segura recupera a Catarroja amb gran èxit els recitals de 'Dos poetes com nosaltres'

La cultura segura recupera a Catarroja amb gran èxit els recitals de 'Dos poetes com nosaltres'
21/10/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja, dins de la política de cultura segura, ha recuperat el recital de poesia, ‘Dos poetes com nosaltres’. Una iniciativa que des de fa ja 5 anys obri una finestra al món de la poesia a Catarroja i que en aquesta edició va haver de ser ajornada a causa de la pandèmia per la Covid-19. En el seu retorn, en l’escenari habitual del Teatre Auditori de Catarroja, ha comptat amb la presència d’Abel Dávila i Josep Micó, el recital de la qual ha omplit l’aforament permés per a l’esdeveniment, per al qual es necessitava cita prèvia.

“Ha sigut tot un luxe poder reprendre ‘Dos Poetes com nosaltres’ en una sala de gom a gom i amb totes les mesures de seguretat. És molt especial veure l’interés que desperten aquests actes i tindre tanta gent demandant cada dia més cultura i més poesia. Des de Catarroja hem volgut seguir amb la programació i de fet obrim una finestra més gran ampliant l’aforament per a dimarts que ve amb la poesia del gallec Manuel Rivas”, ha explicat Dolors Gimeno, regidora de Cultura.

‘Dos poetes com nosaltres’ compta amb un format atractiu per als amants de la poesia, amb autors destacats que exposen les seues experiències i obres per, a continuació, recitar-les per al goig dels assistents a l’esdeveniment. La pròxima data serà el dimarts 27 d’octubre a les 19 hores en el Teatre Auditori, és necessari la reserva de l’espai, per control d’aforament, cridant al 96.126.86.43.

En aquesta pròxima cita, el protagonista serà el prestigiós escriptor, poeta, assagista i periodista gallec, Manuel Rivas, l’obra del qual es desenvolupa fonamentalment en llengua gallega, encara que també les tradueix sovint ell mateix al castellà, idioma en el qual escriu articles per al diari El País. És codirector de la revista mensual Luzes, de periodisme alternatiu, escrita en llengua gallega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + huit =