25n
25N
25N

Cultura restitueix la taulelleria del Museu Concha Piquer

Cultura restitueix la taulelleria del Museu Concha Piquer
04/11/2019 -

La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha explicat que l’Ajuntament de València ha realitzat una sèrie de treballs de restitució de la taulelleria que es troba en el Museu de Concha Piquer. Es tracta d’una intervenció de manteniment de les instal·lacions d’aquest museu situat en el carrer Ruaia 23. Concretament, les reparacions s’han realitzat en la part superior de la casa-museu.

Des de feia un temps, hi havia un sòcol de rajoles de ceràmica que estava danyat i amb aquesta reparació s’ha recompost de manera completa. La regidora de Tello ha destacat que amb esta intervenció, l’Ajuntament ha volgut “continuar dignificant l’espai cultural perquè el patrimoni que ací s’exhibeix es conserve i es difonga en condicions òptimes”.

“És una forma de dignificar el museu i de donar-lo també a conéixer”, ha indicat Glòria Tello, qui ha destacat que “per a nosaltres és important no només apostar per nous espais culturals sinó també mantenir i dignificar els existents”.

Aquesta actuació se suma a l’adequació que ja es va realitzar fa uns mesos per a pintar parets, ampliar el discurs museístic amb nous cartells d’informació, restaurar alguns objectes com una butaca, introduir elements com un banc per millorar la comoditat dels visitants i renovar el sistema d’il·luminació perquè siga més apropiat i respectuós amb els objectes exposats, entre ells, diversos vestits de l’artista valenciana.

El museu de Concha Piquer està situat a l’immoble en el qual va néixer la cantant el desembre de 1906, i es pot visitar de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores.

La casa-museu compta amb dos espais diferenciats i distribuïts en les dues plantes que la conformen. A la planta baixa, amb parets cobertes de fotografies de Concha Piquer, es poden observar per mitjà d’aquestes instantànies i d’objectes originals aspectes de la vida personal i professional de l’artista. Així, es poden veure els seus coneguts baguls i vestits que va fer servir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − cinc =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus