25n
25N
25N

Cultura suma 350 llibres per a descarregar gratuïtament des d'eBiblio i amplia el nombre de llicències

Cultura suma 350 llibres per a descarregar gratuïtament des d'eBiblio i amplia el nombre de llicències
24/03/2020 -

La Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha ampliat el nombre de títols que es poden descarregar en la plataforma gratuïta d’eBiblio perquè els ciutadans puguen llegir sense eixir de casa durant el confinament pel COVID-19, així com el nombre de llicències dels títols més demandats perquè el temps d’espera siga menor.

En concret, s’han incorporat 350 nous títols a l’oferta de lectura digital, que en aquests moments està composta per 2.738 llibres electrònics, 235 audiollibres, 34 vídeos i 26 revistes, detalla la Conselleria de Cultura en un comunicat.

eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia oferit a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana, que està coordinat pel Ministeri de Cultura i la Generalitat Valenciana.

És accessible 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i 365 dies a l’any a través d’Internet i permet la lectura tant en línia com a través de descàrrega.

La plataforma tecnològica permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

COM ACCEDIR

Qualsevol persona que dispose de carnet d’usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana pot fer ús d’eBiblio en la Comunitat Valenciana.

Si no disposa del carnet de l’usuari actualment, i de caràcter excepcional i temporal, pot enviar un correu electrònic amb les seues dades (nom, cognoms, DNI, adreça i correu electrònic a infoxlpv@gva.es i sol·licitar un carnet per una duració de sis mesos.

La Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana li proporcionarà una clau que utilitzarà com a contrasenya per a accedir a la plataforma de préstecs de llibres electrònics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =