25n
25N
25N

Cultura llança noves manualitats basades en Les Sitges de Burjassot

Cultura llança noves manualitats basades en Les Sitges de Burjassot
02/04/2020 -

Els pilons del Pati de les Sitges de Burjassot, declarat Monument Històric Artístic de caràcter nacional en 1982 i principal joia del patrimoni del municipi, continuen inspirant als tècnics de Cultura de l’Ajuntament, els quals han ideat noves manualitats per a fer a casa, tenint com a referència en aquestes singulars tapadores dels graners que poblen el famós pati.

Si fa uns dies, a través de l’Escola Municipal ANIMA’T es proposava a xicotets i adults la confecció casolana d’un “tres en raya” amb els pilons com a fitxes principals, ara un nou vídeo tutorial explica com fabricar un clauer i un adorn, tipus petjapapers per exemple, tenint de nou els pilons com a protagonistes.

En el vídeo s’enumeren els materials que es precisen per a fabricar el clauer i l’adorn, materials tots ells que és molt fàcil tindre a casa, ja que serà suficient amb una mica de goma Eva o cartolina, cartons d’ous, retoladors, tisores i cola, palets de gelat i unes quantes volanderes.

Amb uns senzills passos, supervisats pels adults, els més menuts de la casa tenen per davant dues noves estones d’entreteniment. El resultat serà, per exemple, dos possibles regals fets amb molt d’afecte, destinats a aquelles persones estimades amb les quals els xiquets de la casa tornaran a trobar, una vegada alçat el confinament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − huit =

bombers
CCCC
Valencia activa