25n
25N
25N

Cultura i història en el llibret de festes d'Alfafar 2016

Cultura i història en el llibret de festes d'Alfafar 2016
23/08/2016 -

Com cada any, Alfafar publica la programació de les seues festes patronals en el seu tradicional llibret. Enguany, els veïns de la localitat no sols trobaran el programa i les fotos a què estan acostumats. Per al llibre de festes 2016, l’Ajuntament ha apostat per un contingut cultural a més d’informatiu.

El llibre compta amb unes pàgines de col·laboració literària en què s’han publicat textualment algunes saludes i articles rebuts pels veïns i veïnes, associacions i entitats d’Alfafar. Una de les associacions que ha contribuït ha sigut l’Associació d’Estudis d’Alfafar amb un article dedicat al record de les processons del segle XIX i principis del XX. Així mateix, Jose Fco. Catalá Vila, cronista oficial d’Alfafar, ha enriquit el llibret amb dos articles sobre l’època de la inquisició del municipi i sobre la colonització de la marjal en el segle XVIII amb els inicis del cultiu d’arròs.

La música també està present en el llibre de festes. L’Associació Cultural Amics de la Música, de la mà de Raquel Ramón Seguí, s’ha dirigit als veïns en l’article La música sempre per a transmetre el treball que fan al llarg de tot l’any. A tot això acompanyen articles com a Mal noms o sobrenoms d’Alfafar, en el que es recorden aquells malnoms més coneguts i històrics del poble. També està present la tradició del joc del frontó, amb quaranta anys d’història en la localitat. I no podia faltar un text dedicat a l’edifici de l’Ajuntament d’Alfafar, que enguany complix 150 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =