25n
25N
25N

Cultura Festiva edita un fullet informatiu de la celebració del bateig de Sant Vicent Ferrer

Cultura Festiva edita un fullet informatiu de la celebració del bateig de Sant Vicent Ferrer
18/01/2019 -

La Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València ha editat un fullet informatiu amb motiu de la celebració del bateig de Sant Vicent Ferrer. «Amb aquesta iniciativa pretenem divulgar aquesta celebració així com alguns dels seus elements principals. Per això, a banda de la distribució del fullet imprés també es podrà accedir a ell tant als webs com a les xarxes socials del consistori i de la Regidoria», ha explicat el regidor Pere Fuset.

El fullet divulgatiu dels bults de Sant Esteve al bateig de Sant Vicent Ferrer s’apropa a un dels episodis més coneguts de la vida del sant, com és el seu bateig a la pila baptismal de l’església de Sant Esteve de València el dia de la celebració de Sant Vicent Màrtir. En aquest material divulgatiu es recull una breu biografia de Vicent Ferrer i s’explica l’origen dels bults de sant Esteve, conformat pels membres de la comitiva que van participar en eixa efemèride. Pel que fa als bults, el fullet realitza una succinta descripció dels personatges històrics presents al baptisme, ordenats tal com desfilen a la celebració del dia 22 de gener i que discorre, des de la seua eixida pel carrer de la Mar, pel carrer de la Pau, la plaça de la Reina, Avellanes i Venerables, fins a la parròquia de Sant Esteve.

Per a la difusió d’aquest fullet, editat per la Regidoria de Cultura Festiva, i que compta amb il·lustracions d’Elena Atienza, s’ha realitzat una tirada de 1.000 exemplars. La seua distribució es durà a terme en el transcurs de la processó del bateig de sant Vicent Ferrer del pròxim dimarts, dia 22.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − dos =

museo prehistoria
museo prehistoria