caixa popular

'Cultura als barris' en Sant Marcel·lí

Coneix la programació cultural que se celebrarà en el barri de Sant Marcel·lí

'Cultura als barris' en Sant Marcel·lí
29/09/2017 -

El programa ‘Cultura als barris’, promogut per la Regidoria de Patrimoni Cultural i Recursos Culturals, arribarà, en aquesta edició, a més barris de la nostra ciutat. En total, des del passat 09 de setembre fins al 12 de novembre, seran deu les zones de València que gaudiran de l’àmplia programació cultural que s’ha elaborat per a l’ocasió. Així, a partir de hui, 29 de setembre, li ha tocat el torn al barri de Sant Marcel·lí.

Amb aquesta iniciativa no solament es pretén descentralitzar la cultura per a afavorir el seu accés i consum a la ciutadania, sinó també crear hàbits d’assistència a aquest tipus d’espectacles, així com crear nous públics. I és que la nostra ciutat compta amb una gran activitat cultural, que necessita el suport de tots per a convertir-se en tot un referent.

En paraules de la Regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, ‘pensem que la cultura és un dret, i tothom té dret a gaudir d’ella. I amb aquesta consciència naix el projecte ‘Cultura als barris’. Amb aquesta iniciativa, pretenem democratitzar l’accés a la cultura per a fer-la més accessible a les persones que ho tenen difícil per lloc de residència o per qüestions socials o econòmiques’.

A València Extra, t’informem de tota la programació de ‘Cultura als barris’ en Sant Marcel·lí perquè gaudisques al màxim dels diferents actes organitzats per aquests dies, entre els quals destacarà el cinema, el teatre o la poesia.

29 de setembre

22.30 h. Cinema a l’aire lliure. Documental ’14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres’. Públic jove i adult.

30 de setembre

18.00 a 21.00 h. Tallers demostratius i participatius de terrisseria, socarrats i paper reciclat. Per a tots els públics.

01 d’octubre

12.00 h. Recital de poesia. ‘Estellés: de mà en mà’, a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba. Per a tots els públics.

28 d’octubre

18.00 h. Cicle de teatre breu. Tres peces de microteatre de la mà del Teatro del Contrahecho. Públic jove i adult.

29 d’octubre

12.00 h. Concert de la Societat Musical La Unió de Tres Forques.

11 de novembre

17.00 a 20.00 h. Taller i espectacle participatiu de circ, a càrrec d’Apec- Món Baraka Nou Circ. Públic infantil i familiar.

12 de novembre

12.00 h. Concert de música clàssica. Quintet Llevant.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris