caixa popular

Més 'Cultura als barris' aquest cap de setmana

Més 'Cultura als barris' aquest cap de setmana
20/10/2017 -

Els barris de Malilla, Les Tendetes, Aiora, La Llum i Orriols gaudeixen aquest cap de setmana de la programació del projecte “Cultura als barris”, impulsat per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals. Aquesta iniciativa de l’Ajuntament pretén apropar l’art i la cultura als barris de València per tal de democratitzar el seu accés.

La Societat Musical Barri de Malilla, dirigida per Daniel Belloví Navarro, interpretarà un concert de banda el dissabte, a les 18 hores, a la plaça de Patraix. I diumenge, d’11 a 13 h, es farà la ruta guiada d’art urbà “Safari urbà” a càrrec de Factoria d’Arts de Patraix i que tindrà com a punt de trobada el mural d’Elías Taño al Centre Municipal de Joventut (carrer de Salabert, 13). També en diumenge, de 18.30 h a 19.30 h, Almudena Francés llegirà el contactontes “La casa de Carmeta”.

Els espectacles per a públic infantil i familiar arriben al barri de Les Tendetes, concretament a l’avinguda Gregori Gea en l’encreuament amb el carrer de Transatlàntic. Dissabte, a les 12 h, tindrà lloc l’espectacle “La festa màgica de Burbuja i Piruleta”, a càrrec de la companyia Saga Producciones; mentre que diumenge, a les 12 h, es farà l’actuació “Caputxeta i altres llops” a càrrec del teatre de titelles La Estrella.

L’esplanada del parc d’Aiora acull dissabte, a les 21 h, la projecció del documental “14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres”. En la mateixa ubicació però en diumenge, a les 18 h, la companyia Rebombori Cultural interpretarà l’obra de teatre “Creatives de l’atur”.

Pel que fa al barri de La Llum, el dissabte, a les 18 h, hi haurà un concert de música clàssica del Grup de Cambra Marxant a la plaça de Zumalacárregui; i el diumenge, a les 12 h, serà l’espectacle de teatre infantil “Sopa de pedres” de la companyia El Ball de Sant Vito.

Els tallers demostratius i participatius d’enquadernació, paper reciclat i raku arriben dissabte, de 18 h a 21 h, a la plaça de l’Actor Luis Ramírez d’Orriols. Mentre que diumenge, d’11 h a 21 h, es realitzarà un mural participatiu coordinat per l’associació Orriols Convive i Kavam Arte y Sociedad.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − sis =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris