caixa popular

'Cultura als barris' continua aquest cap de setmana

'Cultura als barris' continua aquest cap de setmana
29/09/2017 -

El projecte “Cultura als barris”, impulsat per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, continua apropant l’art i la cultura als barris de València. Aquest cap de setmana és el torn de Sant Marcel·lí, Arrancapins, Sant Antoni, Natzaret i Malilla. A més, les jornades participatives de lectura de l’obra “La barraca” de Vicente Blasco Ibáñez, organitzades per l’Associació de Veïns Barri Orriols-Rascanya, arriben a l’ermita de Sant Jeroni d’Orriols.

Les activitats d’aquest cap de setmana arranquen hui divendres, a les 22.30 h, amb la projecció del documental “14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres” a la plaça de Monsenyor Óscar A. Romero de Sant Marcel·lí. També a aquest barri, dissabte, de 18 a 21 h, seran els tallers demostratius i participatius de terrisseria, socarrats i paper reciclat, dirigits a tots els públics, i diumenge, a les 12 h, es farà el recital de poesia “Estellés: de mà en mà”, a càrrec de Francesc Anyó i Borja Penalba.

L’obra de teatre “Creatives a l’atur” de la companyia Rebombori Cultural s’interpretarà el dissabte, a les 19 h, al Centre Cultural i Esportiu d’Abastos (carrer d’Alberic, 18), al barri d’Arrancapins. En la mateixa ubicació, però en diumenge i a les 12 h, es realitzarà el concert de banda del Centre Instructiu Musical Tendetes, dirigit per Patricia Rosaleñ.

Pel que fa al barri de Sant Antoni, dissabte, a les 18 h, s’interpretarà un concert de música clàssica a càrrec de la formació Ensemble Col·legno a la plaça del Professor Tierno Galván. Mentre que diumenge, a les 12 h, tindrà lloc l’espectacle i taller participatiu “La chica caracol”, a càrrec de la companyia EnÁmbar Danza.

Els veïns i les veïnes de Natzaret podran gaudir també del documental “14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres”, a les 22.30 h a la plaça del Santíssim Crist. A més, diumenge, a les 12 h, la companyia Baraka Circ serà l’encarregada de l’espectacle de circ acrobàtic “Two or One Fantasy”.

Els tallers demostratius i participatius d’enquadernació, joguets reciclats i raku arriben dissabte, de 18 a 21 h, al parc del carrer d’Oltà del barri de Malilla. I diumenge serà l’espectacle “La plaça de les paraules”, a càrrec de Vicente Cortés, que uneix contacontes, taller i concert.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris