caixa popular

'Cultura als barris' arriba a més barris de la ciutat

'Cultura als barris' arriba a més barris de la ciutat
15/09/2017 -

El segon cap de setmana de “Cultura als barris” posa el punt d’interés en els barris d’Arrancapins, Sant Antoni, Natzaret i Malilla. Aquest projecte de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals continua en aquesta segona edició amb la intenció de fer l’art més accessible i democratitzar el dret a la cultura.

Els tallers demostratius i participatius de terrisseria, enquadernació i socarrats dirigits a tots els públics arriben dissabte, de 18 a 21 hores, al Centre Cultural i Esportiu d’Abastos (carrer d’Alberic, 18), al barri d’Arrancapins. Mentre que el diumenge, a partir de les 12 h, el veïnat del barri podrà gaudir de l’espectacle de dansa contemporània K-re-ra, a càrrec d’Eva Bertomeu Compañía de Danza.

Al barri de Sant Antoni s’aposta aquest cap de setmana per les activitats per a públic infantil i familiar a la plaça del Professor Tierno Galván. Dissabte, de 18 a 21 hores, tindrà lloc un taller i espectacle participatiu de circ a càrrec d’Apec-Món Baraka Nou Circ, i diumenge, a les 12 h, Almudena Francés narrarà el contacontes La casa de Carmeta.

L’espectacle de titelles Caputxeta i altres llops, a càrrec de la companyia La Estrella, tindrà lloc dissabte, a les 12.30 h, a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret. També al barri marítim es faran els tallers de terrisseria, enquadernació i socarrats diumenge, d’11 a 14 h.

Pel que fa al barri de Malilla, dissabte a les 19 h hi ha programada l’obra de teatre Creatives a l’atur, de la companyia Rebombori Cultural. Una peça dirigida al públic jove i adult que s’interpretarà al parc del carrer d’Oltà. Ja entre setmana, dimarts a les 12 h el públic infantil podrà gaudir de l’espectacle de teatre Sopa de pedres, de la companyia El Ball de Sant Vito.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 9 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris