25n
25N
25N

Cultura destina 1,6 milions a ajudes econòmiques per a la conservació i protecció d'immobles patrimonials

Cultura destina 1,6 milions a ajudes econòmiques per a la conservació i protecció d'immobles patrimonials
29/05/2020 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes econòmiques per a actuacions de conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural valencià. La convocatòria d’ajudes s’ha publicat hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) amb una dotació pressupostària d’1.636.500 euros.

Mitjançant aquesta partida, es cofinançaran treballs i actuacions de conservació, protecció i recuperació del patrimoni cultural del territori valencià: arqueològic, arquitectònic, històric-artístic, etnològic i paleontològic, de naturalesa immoble.

Les subvencions s’emmarquen en el Pla estratègic de subvencions 2020-2023 de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. L’import de la subvenció es pondera de manera inversa a la grandària del municipi, de manera que se subvenciona fins al 95% de la quantia sol·licitada en aquells municipis de menys de 500 habitants i fins al 60% en els municipis que superen els 50.000 habitants. La quantia màxima de la subvenció es fixa en 40.000 euros per beneficiari, detalla l’administració en un comunicat.

Podran optar a aquestes ajudes els ajuntaments i les fundacions, associacions o entitats sense ànim de lucre, que entre les seues finalitats fundacionals es trobe la recuperació, la conservació o la protecció del patrimoni cultural en l’àmbit valencià.

Les sol·licituds es presentaran en un termini de 15 dies, juntament amb els impresos normalitzats a comptar des de l’endemà al de la seua publicació en el DOGV.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 4 =