25n
25N
25N

Cultura atorga el premi a la millor exposició d'obertura d'Obert València a la galeria Espaivisor per l'exposició 'Relectures'

Cultura atorga el premi a la millor exposició d'obertura d'Obert València a la galeria Espaivisor per l'exposició 'Relectures'
29/09/2017 -

La Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport ha atorgat el premi a la millor exposició d’obertura de la V Edició d’Obert València a la galeria Espaivisor per l’exposició ‘Relectures’ de l’artista Inmaculada Salinas. La Generalitat comprarà l’obra ‘Violència és cobrar 600 euros’ pel missatge que transmet de precarització de la societat.

La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha participat en la roda de premsa d’Obert València de l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana.

Obert València és una iniciativa que obri les portes de les galeries d’art als ciutadans. Per això, aquesta vesprada se celebra l’Opening amb l’obertura de 16 galeries valencianes simultània per a donar a conéixer les seues propostes al públic de 17 a 22h. Després l’IVAM acollirà la festa d’obertura de la temporada.

El dissabte, 30 de setembre, tindrà lloc un dels esdeveniments més esperats, les ARC Gallery Walk, visites guiades gratuïtes a les galeries valencianes organitzades en 4 rutes per a conéixer com funcionen aquests espais, el seu origen i quins són els seus artistes amb l’objectiu de fer accessible la cultura per a la ciutadania.

D’altra banda, la Conselleria ha resolt les subvencions d’internacionalització d’empreses i entitats culturals i s’han destinat 206.885 euros a les galeries d’art per la seua participació en fires d’art nacionals i internacionals.

En concret, s’han adjudicat ajudes econòmiques a Espaivisor Valencia, Adelantado Arts, Galeria Cànem, Espai Tactel, Galeria Alba Cabrera, Galeria Benlliure, Paz i Comedias, Galeria Punto, Galeria Aural, Set Espai d’Art, Galeria Rosa Santos i Galeria Shiras.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 5 =

Informacion coronavirus
escalante
el puig
Informacion coronavirus