25n
25N
25N

La cultura arriba, aquest cap de setmana, a huit barris de la ciutat

La cultura arriba, aquest cap de setmana, a huit barris de la ciutat
25/10/2019 -

La cultura s’acostarà durant aquest cap de setmana a tres barris dels Poblats Marítims: la Malva-rosa, el Cabanyal-Canyamelar i Natzaret. També es convertiran en escenari de manifestacions culturals els carrers d’Aiora i la Creu del Grau (del districte Camins al Grau), i els barris de la Carrasca (a Algirós), Malilla (a Quatre Carreres) i Nou Moles (a l’Olivereta).

En total, la iniciativa “Cultura als barris”, que desenvolupa l’Ajuntament durant els caps de setmana per apropar diferents manifestacions culturals a tothom, es desenvoluparà durant demà, dissabte 26, i despús-demà, diumenge 27, en huit barris de la ciutat. Entre els espectacles, gratuïts i per a tots els públics, destaquen set concerts, dues exhibicions de danses, i un monòleg d’humor, organitzat dissabte, a la plaça de l’Església dels Àngels del Cabanyal- Canyamelar, a les 19.30 hores.

Els concerts seran interpretats per l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau (a l’esplanada del parc d’Aiora, dissabte a les 17 h); el Centre Instructiu Musical de Benimaclet (a la plaça de Fra Lluís Colomer de La Carrasca, dissabte a les 17 h); la Societat Ateneu Musical del Puerto (al parc de l’Ermita de Vera, al carrer de Cristòfol Llorens de la Malva-rosa, dissabte a les 17 h); la Banda SIOAM de Benimàmet (a la plaça de Roma, diumenge a les 12 h); i de l’Agrupació Musical de Massarrojos al parc Gas Lebon (als carrers Municipi de la Roda i Vicente Beltran Grimal de la Creu del Grau, diumenge a les 12.30 h). També s’ha programat un concert de música flamenca pop, a càrrec de Yambú (a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret, dissabte a les 20 h) i un altre de música pop al parc del carrer d’Oltà de Malilla, dissabte a les 12 h).

Pel que fa a les exhibicions de dansa, la primera serà dissabte, a les 19.00 h a la plaça de Roma de Nou Moles, i també inclourà un taller de dansa oriental Mediterrània; i diumenge, a les 17.30 h, en la plaça de l’Església dels Àngels del Cabanyal hi haurà una altra sessió de danses populars valencianes.

Amb objectiu d’atraure públic infantil, “Cultura als barris” proposa contacontes, màgia i humor, i titelles. De la primera narració de contes s’encarregarà Mario Cerro cia Jauria Teatre i se celebrarà dissabte, a les 18 h, al parc del carrer d’Oltà de Malilla. La segona sessió de contacontes, a càrrec d’El gran Jordiet, es durà terme diumenge, a les 12 h, en l’esplanada del parc d’Aiora.

En aquest espai serà on s’encetarà, dissabte a les 17 h la programació d’aquest cap de setmana, amb un concert de l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, dirigida per Pere Adrià Sánchez Castelló. L’activitat d’eixe dia conclourà a les 20 h a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret, amb un concert de música flamenca pop, a càrrec de Yambú. Diumenge, l’activitat començarà amb el contacontes d’Aiora i conclourà amb les danses populars valencianes del Cabanyal.

cultura-als-barris

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 13 =